Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, trafik kazasında hayatını kaybeden Çek futbolcu Josef Sural’ın cenaze töreni için oyuncunun memleketi Çekya’ya gitti.
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 29 Nisan’da Kayserispor deplasmanı dönüşünde geçirdiği kaza sonrası yaşamını yitiren Çek forvet Josef Sural’ın cezanesi için Çekya’ya gitti. Sural’ın eski kulübü Sparta Prag’ın, Generali Arena Stadyumu’nda oyuncu için oluşturduğu tören alanında anmalar yapıldı.
Sparta Prag’ın bugün Banik Ostrava ile oynayacağı karşılaşma öncesi Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu da anma yerini ziyaret etti, Alanyaspor atkısı ve forması bıraktı.
Prag Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Özgür Öztürk de başkan Çavuşoğlu’na eşlik etti. Çavuşoğlu, Sural’ın doğduğu Brno şehrinde düzenlenen cenaze törenine de katıldı.