Dizi çekimleri devam eden ünlü oyuncu Keremcem, sete yetişmek için metroyu kullandı. Keremcem metro yolculuğunu sosyal medya hesabından paylaştı.
Şarkıcı Edis, sosyal medya hesabından paylaştığı bir karenin altına ”Dikkat! Otobüste karşınıza çıkabilirim” yazdı.
Zincirlikuyu metro durağında görüntülenen Ahu Yağtu, “Trafiğe takılmamak için metro kullandığını” belirtti.
Wilma Elles, kayınvalidesi ve arkadaşıyla Zincirlikuyu’da takside trafiğe takılınca çareyi metroyu kullanmakta buldu.
Oyuncu Emel Çölgeçen, Ortaköy’de otobüse binerken görüntülendi. Gözlük takan ve saçlarını toplayan Emel Çölgeçen’i kimse tanımadı.
Ebru Yaşar, “Bugün hayatı kolaylaştırdım ve her yere metroyla gittim…” notuyla fotoğrafını sosyal medyasından paylaştı.
Oyuncu Mert Fırat, Kadıköy metrosunda çektiği selfie’yi “Metroculuk. Kadıköy-Ataşehir” yazarak paylaştı.
Didem Soydan, Selin Türkmen’le metro yolculuğunu Instagram hesabından paylaştı.
Meryem Uzerli de arkadaş grubuyla yaptığı metro yolculuğunu paylaştı.
Ediz Hun
Menderes Samancılar
Doğukan Manço
Ajda Pekkan’ın hayatta en çok merak ettiği şeyin metroya binmek olduğunu biliyor muydunuz? Pekkan bir röportajında, ‘’Kendimi bir gün kamufle edip, metroya binmek ve insanları gözlemlemek istiyorum” dedi.