Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam eden sarı-lacivertli ekipte, takıma geri dönen Emre Belözoğlu da kampa katıldı.
38 yaşındaki tecrübeli oyuncuya teknik direktör Ersun Yanal, idari menajer Volkan Ballı, takım arkadaşları, U19 takımının oyuncuları, takımların teknik kadroları ve tesis çalışanları karşıladı. Milli oyuncuya sıcak bir karşılama yapılırken, U19 takımının oyuncuları ise tecrübeli futbolcu ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.
“YUVAMA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM”
Kulüp kanalına konuşan 38 yaşındaki oyuncu, 5 yılın ardından Fenerbahçe’ye geri döndüğü için çok mutlu olduğunu dile getirdi.
Belözoğlu, “Benim için de çok farklı, çok güzel bir heyecan. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum. Bu ortamı yaşamak, antrenmanlara çıkmak, Kadıköy’e çıkmak çok farklı duygular. Bunları yaşamak için sabırsızlanıyorum. Şimdi önümüzde iyi bir hazırlanma süreci var. Milli takımdan dolayı hocamız bize diğer arkadaşlarımıza göre birer hafta fazla izin verdi. Ben de 1 gün önceden gelmek istedim. Yarın çalışmalar başlayacak. Profesyonel bir futbolcu için sezon başı antrenmanları çok önemlidir. Ersun hocanın antrenmanları da biraz ağırdır. Ona adapte olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Görevimizin bilincinde, yapmamız gerekenleri bilerek iyi bir kamp olur inşallah benim için de arkadaşlarım için de. Yönetimimiz, hocamız beraber hareket ederek bazı oyuncuları içeriye mutlaka dahil edeceklerdir. Bizim de görevimiz Kulübümüzün kültürünü, aidiyetini yeni gelen arkadaşlarımıza anlatmak. Kulübümüzün değerlerini, taraftarımızın beklentilerini, camiamızın isteklerini onlara doğru şekilde anlatmak, sahada ve saha dışında onlara yardımcı olmak. Bunun için burada olacağız. Önceliğimiz tabii ki saha içi olacak çünkü bizden beklenti yüksek. Fenerbahçe’nin olduğu her yerde hedef her zaman şampiyonluk ve kupadır. Hatta bazen burada şampiyonluklar da yetmez. O yüzden oyuncu arkadaşlarımıza, yeni gelen arkadaşlarımıza elimizden geldiğince tecrübelerimizi aktaracağız. Çünkü tecrübe daha fazla hata yapanda biraz daha fazla oluyor. Ben arkadaşlarıma göre biraz daha fazla hata yaptığım için biraz daha fazla tecrübeliyim. O yüzden elimden geldiğince onlara hem saha içinde hem de saha dışında yardımcı olacağım bundan önce yaptığım gibi” ifadelerini kullandı.