81 yaşındaki kadın, annesiyle tanıştı

İrlanda’nın başkenti Dublin’de yetimhanede büyüyen Macken, biyolojik annesini hiç görmedi. 19 yaşından beri annesini arayan 81 yaşındaki kadın, geçen sene İrlanda yayın kurumu RTE’de yayınlanan bir programdan yardım istedi.

BBC’de yer alan habere göre; program aracılığıyla ulaşılan bir genetik uzmanı, Macken’in annesini İskoçya’da bulduğunu söyledi. Macken, “Bunu duyduğumda artık onu gidip görmemi hiçbir şey engelleyemezdi” dedi ve geçen ay İskoçya’ya giderek, cumartesi günü 104 yaşına girecek olan annesi Elizabeth ile tanıştı.

Eileen Macken, 81 yıl sonra annesiyle tekrar buluştuğu o anları şöyle anlattı:

İçeri girdik ve dürüst olmak gerekirse gördüğüm kabulu unutamayacağım. Beni kabul ettiler ve annemle güzel bir sohbet ettik. İrlanda’dan geldiğimi söyledim ve ‘Ben de İrlanda’da doğdum’ dedi. ‘Ben senin kızınım’ dediğimde sadece bana baktı ve elimi tuttu. Aramızda öyle bir bağ vardı ki… Müthişti!

Kendisi de üç çocuk annesi olan ve iki üvey kardeşi olduğunu ifade eden Macken, “Üç gün boyunca, daha önce hiç tatmadığım bir mutluluk yaşadım. Eve döndüğümden bu yana hiçbir iş yapamadım. O kadar mutluyum ki, sürekli şarkılar söylüyorum. Nasıl hissettirdiğini tahmin bile edemezsiniz. O kadar mutluyum ki…” dedi.

Exit mobile version