Empire State THY sponsorluğunda koşuldu

empire-state-1-1

ABD’nin şehirlerinden New York’un simge yapısı Empire State Binasının 86 katını çıkma koşusu bu yıl Türk Hava Yollarının (THY) sponsorluğunda gerçekleşti. 

THY, EMPiRE STATE KOŞUSUNA 2. KEZ SPONSOR OLDU

42. kez düzenlenen koşuya THY, daha ilk kez 2017 yılında sponsor olmuştu.

Neredeyse 200 atlet, 576 basamağı aşarak ve 86. katta bulunan gözlem kulesindeki finişe ulaşmak için yarıştı. Yarışın kadınlarda Singapurlu atlet Suzy Walsham (12 dakika 18 saniye) ile 10. kez birinci oldu.

Yarışın erkek kazanan ise 2017 yılında da birincisi gelen Polonyalı atlet Piotr Lobodzinski (10 dakika 5 saniye) oldu. THY New York Genel Müdürü Cenk Öcal, yarışmanın ödül töreninde organizasyonun ana sponsoru olmanın gurur verici olduğunu söyledi.

Dünya genelinde engelli kişilerin sağlıklı ve aktif hayat sürmeleri için çalışan hayır kuruluşu Challenged Athletes Foundation’ın da koşunun sponsorları arasında bulunuyor.

BİNA KIRMIZI BEYAZA BOYANDI

2 yıl önce Türk Cerrah Mehmet Öz ile yapılan “İyi uçun iyi hissedin” adlı kampanyayı hatırlatarak en iyi uçuş ve sağlıklı yaşamı desteklediklerinin altını çizdi.

THY’nin ofisinin de Empire State’in 75. katında bulunduğunu belirten Öcal, yarışmaya katılan atlet ve emeği geçenlere teşekkür etti. Öcal, THY New York ekibine de çalışmaları için teşekkürlerini sundu.

Empire State’in sahibi şirketin başkanı John Kessler de, merdivenlerin dünyanın en eski merdivenleri olduğunu belirterek THY’nin sponsorluğunun çok önemli olduğunu vurguladı.

Ayrıca, etkinliğe THY’nin sponsor olması nedeniyle Empire State binası gece boyunca kırmızı- beyaz renklerle kaplandı.

Exit mobile version