Hint düğününde seçkin adreslerden biri Türkiye oldu

hint düğününde 1

Antalya’nın Kemer ve Serik ilçelerinde, önümüzdeki 10 günde 4 Hintli çift dünya evine girecek. Hint düğününde Türkiye son yıllarda oldukça revaçta.

Hint düğünlerine mekan olan Antalya’da gerçekleşecek olan 4 düğünün sahipleri ve bütçeleri belirtilmese de 100 tır dekor, sahne, ışık, görüntü ve ses ekipmanı kurulacağı öğrenildi.

Etkileyici düğünün davetlileri, birbirinden etkileyici görsel şovlar ve büyüleyici bir ambiyansla karşılanacak.

HiNT DÜĞÜNÜNDE DEV ORGANİZASYON

Uçak, transferler, otel, ağırlama, özel geceler de dahil olarak organize edilen 4 büyük düğünün de tedarikçileriyle birlikte neredeyse bin kişi görev yapacak.

Düğünler için büyük bir gizlilik ve titizlikle aylar öncesinden hazırlıklara başlanıyor. Türkiye’den, Hindistan ve Dubai’den çekim ve prodüksiyon ekipleri, teknik ekipler, aşçılar, servis ekipleri ve dekor ekipleri görev alıyor. Sayısız çiçekle süslenerek ihtişamla konuklarını ağırlayacak olan mekanlarda, gün boyunca şovlar, ses ve ışık gösterileri ve törenlerle unutulmaz bir deneyim yaşatılacak.

TÜRKİYE HİNT DÜĞÜN PAZARINDA ÖNE ÇIKIYOR

Organizasyonların sahibi olan firma yetkilisi, Hint pazarında sürekli devam eden pazarlama çalışmalarından başarıları kaydettiklerini aktardı.

10 gün içinde 4 Hint düğünü yapılacak olan Türkiye’nin Hint düğün pazarında çok daha iyi bir konuma yükseleneceği de vurgulandı. Ayrıca, Türkiye’nin yakın zamanda en çok tercih edilen destinasyonlar arasına gireceğini ve en üst sıraları hakkettiği ifade edildi.

Exit mobile version