Adana’da yavru köpekleri ezen öğretmen hakkında suç duyurusu

Yavru köpekleri ezen öğretmen hakkında suç duyurusu için dilekçe kampanyası başlatıldı. Adana‘da bir kadın öğretmen, annelerinden süt emen köpeklerin üzerine kasten araba sürdü. Aracın altında kalan 2 yavru köpek sürüklenerek öldü.

YAVRU KÖPEKLERİ EZEN ÖĞRETMEN İÇİN DİLEKÇE İMZALANIYOR

Adana Seyhan‘da bulunan Şehit Kemal Yüzgeç İlköğretim Okulu’nda öğretmen olan F.D., yolda annelerinin emzirdiği yavru köpeklerin üzerine araba sürdü. Arabanın altında sürüklediği yavru köpeklerin 2’si annelerinin yanı başında öldü. Söz konusu kadın öğretmen hakkında vatandaş öfkesini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Yavru köpekleri ezen öğretmen hakkında suç duyurusu

VAHŞET GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

O anlara çevredeki vatandaşlar canlı canlı şahit olurken, bölgedeki güvenlik kameraları da vahşet anını kayda aldı. Yavruları ölen köpeğin ise günlerdir ağlayıp inleyerek sokakta dolaştığı öğrenildi.

“ÇOCUKLARIMIZI EMANET EDİYORUZ”

Cani öğretmen hakkında suç duyurusunda bulunmak için vatandaş dilekçe imzalama kararı aldı. Halk bu korkunç olaya tepki gösterirken, veliler çocuklarını emanet ettikleri bir eğitimcinin zulmüne sessiz kalmadı. Şahsın görevden uzaklaştırılması için talepte bulundu. Adana Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın olayla ilgili derhal harekete geçmesi talep edildi.

HAYVANSEVERLER HAREKETE GEÇTİ

Hayvan hakları savunucuları ve hayvanseverler konuyla ilgili harekete geçti. Adana başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok yerinde F.D isimli kadın öğretmenin gereken cezayı alması için çalışmalar başlatıldı. Şahsın bir eğitimci olması, devlet kurumunda çalışması ve şiddete meyilli bir karakterde olması nedeniyle olayın derhal sonuçlandırılması istendi.

Exit mobile version