Albayrak için Başakşehir’den savcılığa şikayet VAR

gümüşdağ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe ile Kadıköy’de 1-1 biten derbinin ardından yaptığı açıklamalarla ilgili Medipol Başakşehir Kulübü savcılığa şikayetti bulundu. Karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık’ın tartışmalı kararlarının ardından Albayrak maç sonu yaptığı açıklamada “Hangi takımı şampiyon yapmak istiyorlarsa çıkıp söylesinler” demiş sonrasında da VAR kayıtlarının ellerinde olduğunu açıklamıştı.

GÜMÜŞDAĞ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Galatasaray cephesine bu konudaki yanıt gecikmezken Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Abdurrahim Albayrak’ın sözlerine tepki göstererek şu ifadelerle savcılığa başvuracaklarını beyan etmişti:


VAR kayıtları hukuk dışı elde edilemez. Eğer edildiyse, gerekli suç duyurusunu savcılığa yapın. Hiçbir takımın ulaşamadığı kayıtlar nasıl temin edilebiliyor? Bu çok tehlikeli bir şey. Konyaspor maçının kayıtlarının rakip takımda olduğu söyleniyor. ‘Bildiğim şeyler var’ deniyor. Açıklamak zorunda. TFF acilen bir araştırma komisyonu kurmalı. Biz bunun takipçisiyiz. 6222’ye aykırı ifadeler de kullanıldı, hepsi için savcılığa gideceğiz. Yarış ve centilmenlik sonuna kadar gidecek, sonunda da kim kazanırsa alkışlayacağız. Saha dışı, alıştığımız ve geçmişten gelen, dayanağı olmayan iftiralar kabul edilemez. Bunlar varsa açıklanmalıdır .

BAŞAKŞEHİR, TFF’YE DE BAŞVURDU

Göksel Gümüşdağ’ın bu sözlerinin ardından Başakşehir Kulübü dün harekete geçti. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın hem turuncu-lacivertlilerli ilgili hem de VAR kayıtları ile ilgili sözleri için Türkiye Futbol Federasyonu ve Cumhuriyet Savcılığı nezdinde gereken başvuruların yapıldığı duyuruldu.

Exit mobile version