AA muhabirini arama çalışmalarında 5. gün

aa-muhabirini-arama-çalışmaları-5.-gününde-1-1-623x423

Anadolu Ajansı (AA) muhabirini, Bayburt-Trabzon arasında bulunan Soğanlı Dağı’ndaki yol açma çalışmalarını takip ettiği sırada Derebaşı virajında bastığı kar kütlesinin kopması neticesinde uçuruma yuvalanmıştı.

AA MUHABiRiNi ARAMAYA DEVAM EDİLİYOR

Uçuruma düşen muhabir Abdulkadir Nişancı’yı arama çalışmalarına bugün yeniden başlandı. 5. Çalışmalar 5’inci gününde Bayburt ve Trabzon tarafında eş zamanlı arama yapılıyor.

Bayburt, Erzurum ve Trabzon UMKE ve AFAD ekipleri, Trabzon AKUT, Rize Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri, Erzurum ve Rize Jandarma Komutanlığı Arama Kurtarma (JAK) timleri, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) su altı arama kurtarma ve dağ arama kurtarma ekipleri, bugün de sabahında erken saatlerinde arama çalışmalarına koyuldu.

DEREDE SU ALTI ARAMASI YAPILIYOR

JÖAK su altı ekipleri ve dalgıçlar tarafından, dar vadideki derede arama tarama gerçekleştiriliyor. Ekipler, belirledikleri noktalardan dereye girerek arama çalışmalarını tüm gün sürdürecek.

Nişancı’nın düştüğü yerin 60 metre aşağısında kamerası ve tripodu bulunmuş, uçurumun sonundaki dere kenarında ise ayakkabısı bulunmuştu. 5. gününe giren arama çalışmalarında Nişancı’nın kendisi ile ilgili herhangi bir veriye ulaşılamadı.

AA muhabiri dünyanın en tehlikeli yolunda uçurumdan düştü

Exit mobile version