Cami kasasından para çalan şahıs yakalandı

ISPARTA'DA BELLİ ARALIKLARLA İNŞAAT HALİNDE YAPIMI DEVAM EDEN CAMİDEKİ ÇELİK KASADAN YARDIM PARALARINI ÇALDIĞI ÖNE SÜRÜLEN ZANLI ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI. ZANLININ YAKLAŞIK BİN 500 - 2 BİN LİRA CİVARINDA YARDIM PARASINI ÇALDIĞI ORTAYA ÇIKTI. (FETİ KILIÇ/ISPARTA-İHA)

Isparta’da bulunan Hz. Ali Cami, toplanan yardım ve katkılarla yapılmaya devam ediyor. Caminin tamamlanan kısmında ise ibadet yapılıyor.

İçinde bulunduğumuz ramazan ayında cemaatten bir yardımsever, cami için toplu bir destekte bulundu. Yardım ve katkıları toplayan dernek yönetimi ise kasaya konan paranın yerinde olmadığını gördü.

KAMERA VE NÖBETLE HIRSIZ AVI

Dernek yönetimi olay üzerine camiye gizli kamera koydu ve cemaat, imam ve dernek yöneticileri, namazlardan sonra değişimli olarak nöbet tuttu.

FIRSATI KAÇIRMADI

Bir hafta kadar süren nöbette cuma günü, imam ve müezzinin 5 dakikalığına dışarı çıkmasından faydalanan şüpheli, yeniden camiye girdi. İmam ve müezzin, camiye döndüklerinde bir kişiyi namaz kılarmış gibi yaparken yakaladı. Polise teslim edilen şahsın 59 yaşındaki M.A. olduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI

Güvenlik kameralarını da inceleyen polis, M.A’nın yaklaşık bin 500-2 bin lira arasındaki yardım parasını çaldığını gördü. Emniyetten adliyeye gönderilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Exit mobile version