Denizli’de hemşire kadın doktor kocasını bıçakladı

denizli hemşire kadın

Denizli’de özel bir hastanede görevli olan doktorun hemşire eşi tarafından bıçaklandığı iddia edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan doktor, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor.

Söz konusu olay Merkezefendi ilçesinde bulunan Şemikler Mahallesi’nde sabah 08.00 saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre özel bir hastanede hemşire olan 39 yaşındaki Aylin E. doktor eşi Cüneyt E. ile bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı.

Tartışma kavgaya dönüşünce Aylin E. kendine hakim olamadı ve eşini göğsünden bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ağır yaralı doktora olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı.

Sağlık ekipleri, yaralı doktoru Servergazi Devlet Hastanesine kaldırdı. Yoğun bakıma alınan doktorun durumunun ağır olduğu söylendi.

Meydana gelen olay sonrasında Aylin E. gözaltına alındı. Söz konusu olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

SERBEST BIRAKILDI

Eşini bıçaklayan hemşire Aylin E., çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cüneyt E. kendisini bıçaklayan eşinden şikayetçi olmazken hemşire de suçu ağır tahrik altında işlediğini ve aile içi bir meseleden dolayı kavga ettiklerini söyledi.

Exit mobile version