Diri diri yaktığı kadınla evlenmek istediğini söyledi

diri-diri-yanan-kadın

diri-diri-yanan-kadın

Bursa’da bir şahıs, diri diri yaktığı kadını evlenmelerine izin verilmediği için yaktığını iddia etti.

Kütahya’dan Bursa’ya gelen Ümit Varol (30) adlı şahıs, birlikteliği olan ancak kendisinden ayrılmak isteyen Şengül Vatansever ile görüşme talep etti.

Vatansever, görüşmeyi kabul edince, Vatansever’i evinden alarak Millet Mahallesi’nde arabayla trafikte bulundukları sırada kadını ateşe verdi.

Kadını yaktıktan sonra araçtan da atan Varol olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Kaçarken kaza da yapan Varol yaralı olarak kaldırıldığı hastanede gözaltına alınarak tutuklandı.

Hakkında canavarca hisle kasten adam öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istenilen Varol’un yargılanmasına başlandı. Duruşmada Vatansever’in kardeşi Hanife Öztürk ve taraf avukatları hazır bulundu.

DİRİ DİRİ YAKTIĞI KADINLA EVLENMEK İSTİYORMUŞ

Savunması sorulan Varol, 2 çocuğu olan Vatansever ile 2 yıldır ilişkileri olduğunu belirterek kadının ailesinin evlenmelerine karşı olduğunu iddia etti. Bu sebeple tartışıklarını öne süren Varol, Vatansever’i öldürme niyeti olmadığını savunarak, kendini yakmak isterken Vatansever’in de yandığını iddia etti.

“ŞENGÜL DE ÜZERİNE BENZİN DÖKTÜ”

Varol, “Ailesinin evlenmemizi istememesinden dolayı sinirlendim. Köyde yaşadığım ve gazla çalışan arabam ile yollarda kaldığım için 2,5 litre benzini bagajımda bulunduruyordum. Arabadan indik. Benzini kollarıma döküp, yere bıraktım. Şengül de alıp üzerine döktü. Kendime zarar vermek için kollarıma döktüğüm benzini çakmakla ateşe verdim. Kolum aleve alınca, Şengül de alev aldı. Alevleri söndürüp, yeniden araca bindik. Bu sırada kardeşiyle telefonla görüşüyordu. Daha sonra araçtan inmek için durmamı istedi ve indi. Ben aracımı kaldırıma çarptım. Sonra kimin çağırdığını bilmediğim ambulans gelip, beni hastaneye götürdü. Amacım, benzini üzerime döküp, kendimi öldürmekti. İkimiz birlikte yandık. Kesinlikle amacım onu öldürmek değildi.” dedi.

Şengül Vatansever’in kardeşi Hanife Öztürk sanığı ilk kez duruşmada gördüğünü ifade etti.

“ABLAMI ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLÜYORDU”

Ablasının 3 ay önce sanıktan ayrıldığını söyleyen Öztürk, sanığın tehdit ve hakaret mesajları için ablasının telefon numarasını değiştirdiğini aktardı.attığı için telefon numarasını değiştirdi. Olaydan 1 ay önce kendisine de tehdit ve hakaret mesajları geldiğini belirten Öztürk, “Ablamı öldüreceğini söylüyordu.” dedi.

Sanığın olaydan 1 gün önce de kendisine “tamam” anlamına gelen el işareti olan bir mesaj yolladığını aktaran Öztürk, anlam veremediğini ver ertesi gün ablasını aradığını ancak ulaşamadığını anlattı.

Bir süre sonra ablasının kendisini aradığını söyleyen Öztürk, “Bu manyak beni buldu, beni yaktı, öldürecek, sitelerin oralardayım.” ifadelerini kullandığını söyledi. Polisi aradığını söyleyen Öztürk daha sonra ablasının hastanede olduğunu öğrendiğini ifade ederek “Şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum.” dedi.

TANIK VE VİDEO KAYDI VAR

Olay esnasında aracın arkasındaki araçta bulunan ve o anları cep telefonuyla video olarak kaydeden Serkan Kaya, tanık sıfatıyla dinlenildi.

Aracıyla seyir halinde ilerlerken fren sesi duyduğunu ve bir aracın yoldan çıktığını söyleyen Kaya, video kaydına başladığını anlattı. Aracın arka kapısından bir kadının inmeye yada binmeye çalıştığını ancak tam olarak anlamadığını ifade eden Kaya, yardım etmeye gittiği sırada aracın yoluna devam ettiğini söyledi.

Aracın manevra yapıp önüne geçtiğini belirten Kaya, yeniden kayda girdiğini yaklaşık 200 metre ileride kadının indiğini aktardı. Kaya, kadının tekrar araca yöneldiğini fakat aracın hızla uzaklaştığını söyledi. Kadının yanına gittiklerinde kıyafetlerinin yandığını ve paramparça olduğunu görerek ambulansa haber verdiklerini bildirdi.

Exit mobile version