Esra Erol’un programında kan donduran olay

gökhan-zambaloğlu-623x423

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında kan donduran bir olay deşifre edildi. Gökhan Zambaoğlu isimli şahıs eşinin kayıp olduğu gerekçesiyle Erol’un programına çıktı ve yardım çağrısında bulundu.

Zambaoğlu’nun kayıp eşi yayına bağlanınca bütün gerçekler ortaya çıktı.

Gökhan Zambaoğlu, 25 Nisan tarihinde 6 aylık ve 2 yaşında olan çocuklarını alıp evi terk eden eşi Meryem Zambaoğlu’nu aramak için Esra Erol’a başvurdu. Olayın üstüne düşen Esra Erol kayıp eşi buldu ve herkesi şok eden gerçekler ortaya döküldü.

BİRÇOK KİŞİ CANLI YAYINA BAĞLANDI

Gökhan Zambaoğlu karısının çocuklarını alıp evi terkettiğini iddia etmişti. Mağdur olduğunu ve karısını bulmak istediğini söyleyen Gökhan Zambaoğlu’nun aradığı eşi canlı yayına bağlanınca olay netlik kazanmaya başladı.

Meryem Zambaoğlu, eşi Gökhan Zambaoğlu’nun kendisini evli oldukları dönem boyunca fuhuşa zorladığını istemediği taktirde şiddete maruz kaldığını anlattı. Meryem Zambaoğlu’nun iddialarını destekleyen birçok kişi canlı yayına bağlanarak Gökhan Zambaloğlu hakkında her şeyi anlattı.

İLK EŞİNİ DE ZORLAMIŞ

Gökhan Zambaoğlu’nun ilk eşi de yayına bağlanarak, aynı şeyleri yaşadığını kaydetti ve Meryem Zambaoğlu’na destek çıktı.

Çocukları için DNA testi isteyen Gökhan Zambaoğlu’nun iki çocuğuna da DNA testi yapıldı. 2 yaşındaki çocuğun babasının Gökhan Zambaloğlu olmadığı ortaya çıktı. Zambaloğlu, şimdi ise 6 aylık çocuğunun DNA sonucunu bekliyor.

Canlı yayını ihbar olarak gören Emniyet ekipleri, yayın esnasında Gökhan Zambaoğlu’nu ifadesi almak üzere gözaltına aldı.

Exit mobile version