Genç kız kapısı açık minibüsten düştü

Maltepe’de tıklım tıklım dolu olan minibüs kapısı açık bir şekilde ilerlerken genç kız minibüsten yola düştü ve arkadan gelen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Meydana gelen kaza ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Söz konusu olay Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi’nde yaşandı. Tıka basa dolu olan minibüs yolda kapısı açık bir şekilde ilerliyordu. Minibüsün içerisinde olan genç kız ise bir anda minibüsten yola düştü.

Durumu gören vatandaşlar da genç kızın yardımına koştu ve hafif yaralı yolcuya ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri genç kızı ambulans ile hastaneye götürdü.

“BİLİNCİ KAYBOLMUŞTU”

Olay anına tanıklık eden bir vatandaş ise “Olay esnasından ben burada telefon görüşmesi yapıyordum. Minibüsten iki tane kız çocuğunun düştüğünü fark ettim. Hemen müdahalede bulundum. Bir tanesinin bileğinde yaralanma vardı diğerinin de bilinci kaybolmuştu. İlk 10 dakika esnasında yaptığımız müdahaleler sonucunda bilinci tekrar yerine geldi. Bu arada ambulans ve trafik ekiplerine haber verdik. Kapının açık olup olmadığını bilmiyorum o sırada telefonda görüşme yapıyordum. O esnada düştüğünü fark ettim sesin üzerine” şeklinde konuştu.

Exit mobile version