Kars’ta arazi kavgası: 6 ölü, 8 yaralı

KARSTA-ARAZİ-KAVGASI-1-1

Kars’ın ilçelerinden Sarıkamış’a bağlı Çamyazı köyünde Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi nedeniyle silahlı kavga çıktı. Kavgada 6 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı. 

Olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak köyün giriş ve çıkışlarını kapadı. 

ARAZİ KAVGASINDA BİR AİLEDEN 6 KİŞİ ÖLDÜ

Olay yerinde yaşamnı yitiren 4 kişi morga kaldırılırken 2’si ağır yaralı 10 kişi de Sarıkamış ve Kars Harakani Devlet Hastanelerine sevk edildi. Durumu ağır olan 2 yaralı, Sarıkamış Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki aile arasındaki tartışma Sarıkamış Devlet Hastanesi önünde de sürdü. Jandarma ve polis ekipleri olaya müdahale etti. Özel hareket polisleri, Kars Harakani Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 3 yaralı için yoğun güvenlik önlemi aldı.

SARIKAMIŞ’TA SİLAHLI KAVGA: 4 ÖLÜ, 7 YARALI

Kavgada ölenlerin isimleri şöyle; Hasan, Mahir, Bilal, Resul ve Necati Göçmen ile Ahmet Palaoğlu. Yaralı Enver, Önder, Yılmaz ve Mehmet Göçmen ile Fikret ve Özel Dülgel’in hastanedeki tedavileri devam ediyor.

10 KİŞİ GÖZALTINDA, 4 KİŞİ ARANIYOR

Kars Valiliği konuya ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada Korkmaz ve Göçmen aileleri arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan kavgada, Göçmen ailesinden 6 kişinin hayatını kaybederken, 8 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Valilik ayrıca, olayla ilgili 10 şüphelinin gözaltına alındığını ve 4 kişinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Exit mobile version