Kütahya’da köpeğe tecavüz iddiası

Kütahya’da bir köpeği ağaca bağlayarak tecavüz ettikleri sırada yakalandığı iddia edilen iki erkek hakkında adli kontrol uygulandı.

Kütahya’nın 100. Yıl Mahallesi’nde Ş.K., evinin karşısındaki ağaca bağladığı köpeğinin bir süre sonra ortadan kaybolduğunu gördü. Çevredeki vatandaşlar, iki kişinin köpeği kaçırarak ormanlık alana götürdüğünü söyledi.

Vatandaşların verdiği bilgi üzerine birkaç kişiyle birlikte ormanlık alana giden Ş.K., 47 yaşındaki İ.D. ve 55 yaşındaki İ.Y.’nin köpeği ağaca bağlayarak tecavüz ettiğini ileri sürdü. Polis, şüphelileri gözaltına alarak Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliği’ne götürdü.

ŞÜPHELİLER İDDİAYI REDDETTİ

Şüpheliler İ.D. ve İ.Y., karakolda iddiaları reddetti ve şöyle savunma yaptı: “Alkol almak için ormana gittik. Ormanlık alanda köpek bağlıydı. Biraz ileri oturduk. Elinde bıçakla biri gelerek ‘Köpeği neden çalıyorsunuz’ dedi. Biz de ‘Çalmıyoruz, alkol alıyoruz’ dedik. Üstümüze geldi. Biz köpek falan çalmaya çalışmadık.”

Şüpheliler, ‘Müstehcenlik’ ve ‘Hayvanları Koruma Kanunu’na muhalefet’ten adliyeye sevk edildi ve adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı.

Exit mobile version