Metrobüsteki iğrenç tacizci gözaltına alındı

Dün akşam saatlerinde İstanbul’un Avcılar ilçesi istikametinde ilerleyen metrobüsteki iğrenç cinsel taciz olayında yeni bir gelişme yaşandı.

Tacizci, bir kadın yolcunun üzerine boşalırken yakayı ele verdi. Kadının tepkisi üzerine harekete geçen diğer yolcular tacizci adamı metrobüsten indirilmişti.

Avcılar metrobüste iğrenç cinsel taciz!

METROBÜSTEKİ İĞRENÇLİK KARAKOLDA BİTTİ

Taciz mağduru kadının videoya kaydettiği görüntülerle sosyal medyada ifşa edilen tacizci, Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Görüntülerde yüzünü kapatmaya çalışan tacizciye mağdur kadının “Biz değil siz utanacaksınız” diye bağırdığı yansımıştı.

“KORKTUM, ALTIMI ISLATTIM”

Tacizci, suçlamaları kabul etmeyerek, kadın yolcu ile arasında çanta olduğunu savundu. Kadının uyuduğunu belirten tacizci, uayndığında çığlık attığı için korkarak altını ıslattığını ileri sürdü.

Mağdur kadının çantasına bulaşan sıvının tacizciye ait olup olmadığının belirlenmesi için örnek alınarak Polis Kriminal Laboratuvarı’na incelenmek üzere gönderildi.

TACİZ MAĞDURU KADIN KONUŞTU

Ayrıca Oda TV’ye açıklamada bulunan mağdur kadın, metrobüsteki giriş kapısına yakın oturduğunu belirten kadın, tacizcinin ayakta ve dibine kadar geldiğini söyledi. İsmini vermek istemeyen kadın, tacizcinin önce kendisine temas etmesinden şüphelenerek gözlerini kapatarak uyuyor numarası yaptığını anlattı.

Üzerinde etek olduğunu belirten kadın, tacizcinin fotoğrafını çekmeye çalıştığını çok yaklaştığını farkedince de gözünü açtığını söyledi.

Tacizcinin fotoğraf galerisinde kendi fotoğrafını gören kadın ikinci şoku, tacizcinin cinsel organını pantolonundan dışarı çıkararak eteğinin üzerine boşalmasıyla yaşadığını aktardı.

Bunun üzerine bağıran ve tacizciyi ittiğini anlatan kadın diğer yolcuların da olayı görmesiyle metrobüsü durdurarak tacizci şahsı hep beraber aşağı indirdiklerini bildirdi.

Mağdur kadın ayrıca, metrobüsün, tacizcinin kendisine bu kadar yanaşmasını gerektirecek kadar kalabalık olmadığını da belirtti.

Exit mobile version