Şule Çet davası 15 Mayıs’ta görülecek

şule-çet-1-623x423

şule-çet-1-623x423

Şule Çet 29 Mayıs 2018 günü Ankara’da bir plazanın 20. katından düşerek şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. İddiaya göre patronları Çağatay Aksu ve Berk Akand Şule’ye cinsel istismarda bulunarak pencereden aşağıya atmıştı.

Sanıkların avukatı skandal bir olaya imza attı ve Şule Çet’in babasının kendisine para göndermediği için psikolojisinin bozulduğunu mahkemeye sunarak Şule’nin ve babasının hesaplarının incelenmesini talep etti.

Sanıkların söz konusu olayla ilgili duruşması 15 Mayıs Çarşamba günü görülecek.

SORULARA CEVAP BULUNACAK MI?

Şule Çet’in yarın görülecek davasından bu sorulara cevap aranacak:

Şule’nin intihar ettiği pencerede neden parmak izi yok?

Şule’nin yükseklik korkusu vardı. Yükseklik korkusu olan bir insan neden intihar etti?

Şule intihar ettiyse neden 112 acil ve 155 polis imdat hatları aranmadı? Olayla ilgili kayıtlarda neden hiçbir ihbar yok?

Sanıklar Çağatay Aksu ve Berk Akand olay yerindeki delilleri neden yok etti?

Şule’nin öldürüldüğü ofiste emniyet olay yerinden eksik delil topladı. Olay yerinde sperm, kan, vb. biyolojik leke tespiti için değişik dalga boylarında ışık kaynağı ile ışıklı inceleme neden yapılmadı?

Olay yerindeki masalar, sehpalar, lavabolar, zemindeki halılar üzerinde birçok taze ve kurumuş leke mevcut olmasına karşın, bunlar biyolojik ve kimyasal yönden neden incelenmedi?

Adli Tıp Kurumunda Şule’nin otopsisi yapılırken üzerindeki iç çamaşırları yoktu.  Şule’nin iç çamaşırları nerede ve neden kaybedildi?

4 Temmuz 2018 günü sonuçlanan otopsi raporuna göre Şule ters ilişkiye zorlanmış, anal bölgesinde yırtılmalar ve bağırsak dokusunda bozulmalar nasıl oluştu?

Şule’nin vücudundaki darp izi ve tırnak arasındaki Çağatay Aksu’ya ait olan deri izi nasıl oluştu?

“Orada değildim.” diyen Berk Akand’ın deri kalıntıları Şule’nin tırnak arasından nasıl çıktı?

SOSYAL MEDYADAN ÇAĞRI

“Şule Çet İçin Adalet” adlı Twitter hesabı akşam 21.00’da TT çalışması yapacaklarını duyurdu.

Şule için adalet etiketiyle paylaşım yapılacağını duyuran hesap mahkemeden bir gece önce 21.00’de ışıkların açılıp kapatılarak adalete ışık yakacaklarını söyledi.

Exit mobile version