Atlas Global’e tepki: Funda Esenç’i kara listeye alın

atlas

İstanbul Havalimanı’nda Bodrum’da bulunan Milas Havalimanı’na Atlas Global ile uçmak üzere bekleyen ve rötarın uzun sürdüğünü iddia ederek yer hizmetleri personeline hakaretler yağdıran Funda Esenç, gündeme oturdu.

İstanbul Havalimanı’nda gecikmeli uçuş gerilimi

Dün akşam 17:10’da İstanbul Havalimanı’ndan Milas Havalimanı’na gelen Funda Esenç adlı kadın yolcu uçuş için 1 saat bekletildiğini iddia etti. Kontuarda görevli olan Tuğçe Selvi adlı personele sözlü saldırıda bulunan Funda Esenç hakkında sosyal medyada birçok tepki geldi.

“ATLAS GLOBAL, FUNDA ESENÇ’İ KARA LİSTEYE ALSIN”

Havayolu şirketinin olayın ardından yaptığı açıklamanın altına birçok vatandaş Funda Esenç’in bir daha hiçbir uçuşa alınmaması gerektiğini yazdı.

AtlasGlobal’den Funda Esenç’i blacklist’e (kara liste) alarak tepkisini göstermesini isteyen vatandaşlar, olayın mağduru olan Çelebi Yer Hizmetleri şirketi çalışanı Tuğçe Selvi’nin de davacı olmasını istedi.

Rötar nedeniyle olay çıkaran kadının kimliği belli oldu

TUĞÇE SELVİ, PAZARTESİ GÜNÜ ŞİKAYETÇİ OLACAK

Olayın ardından çevredekiler tarafından polis çağırılmış olsa da Selvi şikayetçi olmadı. Ancak olaya tanık olan ve yaşananları anlatan oyuncu Serkan Balbal, Selvi ile konuştuğunu ve genç kadının pazartesi günü suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Balbal, eşi ile birlikte tanık olacak.

Exit mobile version