Bedirhan bebeği şehit eden diğer terörist de yakalandı

SERKAN KARAKAYA HAKKARİ

Hakkari Yüksekova’da Kalana Üs Bölgesi yoluna patlayıcı döşeyerek Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Karakaya’yı şehit eden teröristlerden biri daha Diyarbakır’da yakalandı.

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “31 Temmuz 2018 tarihinde Kalana Üs Bölgesi yoluna patlayıcı tuzaklayarak Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Karakaya’nın şehit edilmesi olayının faili olarak yakalanan Azat (K) Metin Daşdemir ile birlikte eylemi gerçekleştirdiği parmak izinden tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu Evin Sevim, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Diyarbakır ilinde yakalanarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

SERKAN KARAKAYA: EN GÜZEL HABER

Hem çocuğunu hem de eşini hain saldırıda kaybeden ve Kayseri’de yaşayan Astsubay Çavuş Serkan Karakaya gazetecilere açıklama yaptı.

Karakaya teröristlerin yakalanmasına ilişkin 9,5 ay içinde aldığı en güzel haber olduğunu kaydetti. Karakaya, “Acımız hala ilk günkü gibi taze. Azalan bir şey yok. Devlet büyüklerimize, Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza, Milli Savunma Bakanımıza teşekkür ediyorum. 31 Temmuz’da bana söz vermişlerdi, ‘intikamını alacağız’ diye. Hatta Milli Savunma Bakanımız ‘İntikamlarını almadan Rabbim bizim canımızı almasın’ demişti. Bugün de bu haberle intikamımızın alındığını söyleyebiliriz. Operasyona katılan silah arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlara güç kuvvet versin. Diğer şehitlerimizin de intikamı alındı. Yakalanan bu hain pek çok saldırıya katılmış. Hakkari Valisi’nin açıklamalarına göre hem benim oğlumun eşimin hem de yan koğuşumda kalan Serkan uzmanın şehit edilmesine karışmış.”

“Hainler elbet bir gün son bulacaktır. Bu ülkeyi bölmeye, bayrağımızı indirmeye hiçbir terör örgütünün gücü yetmeyecektir. Eşimin ve çocuğumun ruhu şad olsun.” şeklinde konuştu.

Exit mobile version