Beykoz’da kamu görevlisi olmayan sandık kurulu üyeleri atanmış

Sandık

Yüksek Seçim Kurulu tarafından verilen 31 Mart seçimlerine yönelik iptal kararının ardından 23 Haziran’da yapılacak olan yenileme seçimleri için başlatılan hazırlıklar sürüyor. Partiler seçimlerin iptaline neden olan sandık kurulu başkan ve üyelerini tek tek kontrol ediyor.

Kamu görevlisi olmayanlar ayıklanıp partilerce ilçe seçim kurullarına itiraz edilirken, son başvuru CHP’den geldi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Beykoz’da 4 kişinin kamu görevlisi olmadığı halde sandık kurulunda görevlendirildiğini söyledi:

İtiraz
İtiraz

“BİR KEZ DAHA MIZIKÇILIK YAPTIRMAYACAĞIZ”

Sandık kurullarını oluşturanlar onlar. Sandık kurullarındakiler memur değil diye seçimi iptal eden onlar. Şimdi 23 Haziran için oluşturulan sandık kurullarına yine memur olmayanları atayanlar yine onlar. Bu seçimden sonra bir kez daha mızıkçılık yaptırmayacağız ama bunu bilsinler.

“İTİRAZDA BULUNDUK”

Hem sandık kurullarını kendileri belirleyip hem de kendi belirledikleri sandık kurullarında memur olmayanlar var diyerek seçim iptal edenler şu an kendi yaptıklarına, söylediklerine bile inanmıyorlar. Beykoz’da devlet memuru olmayanları sandık kurullarına üye yazdıklarını tespit ettik. Bugün sandık kurullarıyla ilgili itirazlar için son gün. İstanbul’un tüm ilçelerinde incelemelerimizi, araştırmalarımızı yapıyoruz. Beykoz’da tespit ettiğimiz durumla ilgili hemen ilçe seçim kuruluna itirazda bulunduk.

“BAŞKA YOLLARDAN MEDET UMMAYIN”

23 Haziran’dan sonra mızıkçılık yapmalarına müsaade etmeyeceğiz. Sandık sonuçlarında istediğini alamayan, siyaset sahnesinde aradığını bulamayanlar milletin iradesi dışında başka yollardan medet ummaktan vazgeçsinler.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Gerekçelendiremedikleri bir kararla halkın iradesini gasp edenler, 23 Haziran’da halkın gerekçeli kararını gördüklerinde hiç şaşırmasınlar. 23 Haziran’da hak kazanacak, halk kazanacak, hakikat kazanacak ve her şey çok güzel olacak.

Exit mobile version