Binali Yıldırım: Şaibeden uzak bir seçim olsun

binali-yıldırım-2-623x423

binali-yıldırım-2-623x423

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldırım, Deniz Kuvvetleri Atatürk Rallisi Uğurlama Töreni’ne katıldı.

Yıldırım, gazetecilere 16 Mayıs tarihine dair açılamalarda bulundu. Yıldırım, “16 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce Milli Mücadeleyi başlatmak için buradan İstanbul’dan Bandırma vapuruyla, 18 arkadaşıyla birlikte yola çıktığı gündür.” şeklinde konuştu.

YILDIRIM’DAN İSTANBUL SEÇİMLERİNE DAİR AÇIKLAMA

İstanbul seçimlerine ilişkin de konuşan Yıldırım, seçimlerin şaibeden uzak bir şekilde sonuçlanmasını istediğini belirtti.

ÖĞRENCİLERİN İFTAR DAVETİNİ KABUL ETMİŞTİ

Üsküdar’da kendisini iftara davet eden öğrenciler için “Sağlık Bilimleri Üniversitesinde okuyan beş öğrenci arkadaşımız bize bir davetle ‘İftara gelir misiniz?’ dediler, biz de iftarda onlarla buluştuk, sohbet ettik. Kendi öğrencilik yıllarımızı, anılarımızı onlarla paylaştık. Kendilerinin beklentilerini, hedeflerini konuşma fırsatımız oldu, çok keyifli bir buluşma oldu.” ifadelerini kullandı.

Açıklamalar sonrasında iskeleden römorköre binen Yıldırım’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti. Yıldırım, geminin dümenine geçti ve yelkenlilerle birlikte boğaza açıldı.

Exit mobile version