Bozdoğan Belediye Başkanı Altıntaş oğluna çok kızmış!

31 Mart seçimlerini Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde 11 bin 946 oy alan Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Ufuk Altıntaş kazandı. 15 yıldan bu yana Bozdoğan’da Belediye Başkanlığı yapan Tümer Apaydın ise 11 bin 286 seçmenin oyunu aldı. Böylece Altıntaş, Apaydın’ın 15 yıllık iktidarına son verdi.

Ancak Ufuk Altıntaş Türkiye gündemine seçim zaferiyle değil, oğlu Alperen Altıntaş’ın paylaştığı bir fotoğrafla geldi. Alperen Altıntaş babasının makam koltuğuna oturarak bacak bacak üstüne attı. Elinde tespih vardı. Bu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Altına da ‘Bundan sonra böyle’ notunu düştü.

BELEDİYE BAŞKANI BABA ALTINTAŞ İLK KEZ KONUŞTU

Sadece Haber bu fotoğrafı Türkiye’nin gündemine taşıdı. Ardından tepkiler çığ gibi yükseldi. Alperen Altıntaş açıklama yaparak özür diledi. Ardından sosyal medya hesabını da kapattı. Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş o fotoğrafla ilgili ilk kez konuştu.

Ufuk Altıntaş

Oğlunun hareketinden haberdar olmadığını savunan Altıntaş, fotoğrafın sosyal medyada yayınlandığı sırada belediye personeliyle toplantıda olduğunu söyledi.

Ufuk Altıntaş şöyle konuştu: Yan odada toplantı yapıyorduk. Haberim yoktu. Haberim olduğunda hem şaşırdım hem de çok kızdım. Yaptığının doğru olmadığını kendisine izah ettim. Tespihi de arkadaşları tutuşturmuş eline. Ancak 18 yaşına kadar her birey çocuk olarak nitelendirilir. Buna da öyle bakmak lazım. Çocuk işte. Sonradan hatasını anladı ve üzüldü zaten.

Bozdoğan Belediye Başkanı’nın başı oğluyla dertte

Bozdoğan Belediye Başkanı’nın oğlu özür diledi

Exit mobile version