Çorum bebek cinayetini konuşuyor

çorum bebek cinayeti

Çorum bebek cinayetini konuşuyor. 2017 yılında tuvalette doğurduğu bebeğini apartman boşluğuna atarak öldüren sanığın yargılanması sürüyor.

BEBEĞİNİ DOĞURUP APARTMAN BOŞLUĞUNA ATMIŞTI

M.M.B isimli 20 yaşındaki tutuklu sanık, avukatıyla birlikte mahkemeye katıldı. Savcı son mütalaadan önce, olay esnasında 18 yaşında olan sanığa söz hakkı verdi.

DURUŞMADA PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Son savunmasını yapan M.M.B, pişman ve çok üzgün olduğunu söyledi. Sanığın savunmasının ardından Cumhuriyet Başsavcısı mütalaasını açıkladı. Delillerle ve adli tıp raporlarıyla birlikte sanığın ve tanıkların beyanları ele alındı.

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ

Bu doğrultuda, “çocuğu öldürme” suçuyla sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini ve tutukluluk halinin devam etmesini istedi. Sanık M.M.B’nin avukatı, bu mütalaaya karşı savunma yapabilmek adına süre istedi. Bunun üzerine duruşma ertelendi.

NE OLMUŞTU?

18 yaşındaki M.M.B , 5 Kasım 2017 tarihinde, ailesiyle yaşadığı evinde bir anda fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede doğum yaptığının öğrenilmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

BEBEK CESEDİ POŞETLİ HALDE BULUNDU

Genç kız kendisini sorgulayan polise, evinin tuvaletinde tek başına doğum yaptığını ve bebeği banyo penceresinden apartman boşluğuna attığını itiraf etti. İlgili mekanda inceleme yapan ekipler, apartman boşluğunda 2 kilogram ağırlığında bir kız bebek cesedini poşete sarılı halde buldu.

AİLESİ HAMİLELİĞİ BİLMİYORDU

Ailesi, kızlarının doğum yaptığını hastanede öğrendiğini, M.M.B.’nin kız kardeşi ise aynı odada kalmalarına rağmen hamile olduğunu anlamadığını belirtti. Sanık genç kız ise, erkek arkadaşıyla kendi rızasıyla ilişki yaşadığını, birlikteliklerine ailesinin rıza göstermediği için kimseye söyleyemediğini anlattı. Durumdan sevgilisinin bile haberi olmadığına değinen genç kız, bebeği düşürmek için hiçbir girişimde bulunmadığını, doğum sırasında bebeğin kafa üstü betona düşerek öldüğünü, bu nedenle camdan attığını anlattı.

Exit mobile version