Cüneyt Özdemir de İmamoğlu ve Yıldırım’ın ortak yayınına talip oldu

CÜNEYT-ÖZDEMİR-1

23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri öncesi rekabetin yoğun olduğu iki adayın ortak yayında karşı karşıya gelmesi bekleniyor.

Uzun zamandır adayların seçim sürecinde karşılaşmadığı ortak yayın teklifi Habertürk’ün sunucularından Didem Arslan Yılmaz’dan gelmişti.

UĞUR DÜNDAR REDDETTİ

Yılmaz, CHP’li İmamoğlu ve Ak Parti’li Binali Yıldırım’ı birlikte bir canlı yayına davet etmişti. “Adaylar kabul eder mi etmez mi?” sorusunun cevabı hızla yanıt bulurken şimdi, programı kimin yöneteceği yanıt arıyor.

Yıldırım, önceki gün 50 yıllık gazeteci Uğur Dündar’ı teklif etmiş, bu teklif İmamoğlu cephesinde de olumlu karşılanmıştı.

Nitekim Dündar da teklifi çok beğenmişti. Ancak Dündar dün gece geç saatlerde yaptığı açıklama ile teklifi reddettiğini açıkladı.

CÜNEYT ÖZDEMİR TOPA GİRDİ

Programı kimin yöneteceği sorusu yeniden cevap aramaya başladı. Öncesinde ve sonrasında birçok televizyoncu gazeteci programın moderatörlüğüne talip oluyor. Teklifi ilk yapan Didem Arslan Yılmaz’ın teklifi varlığını Yılmaz ve Ahmet Hakan arasında da bir kim yapsın polemiği yaşanmıştı.

Bu isimler dışında da teleffuz edilen isimler olsa da resmen talip olan isimlerden biri de Cüneyt Özdemir oldu. Özdemir, Twitter’dan kampanya bile başlattı.

Exit mobile version