Devlet Bahçeli Baki Ersoy’a Mustang hediye etti

Klasik otomobillere olan düşkünlüğü ile bilinen ve bir araba koleksiyonu bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mustang marka aracını MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a hediye etti.

devlet bahçeli baki ersoy

Bahçeli’den 06 BJK 001 plakalı otomobili hediye alan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin şahsımı onurlandırarak hediye olarak emanet ettiği mustang marka aracını elini öpüp hayır duasını alarak teslim aldım. Bu manevi hediye ailemizin en kutsal emanetlerinden sayılarak kuşaktan kuşağa aktarılacaktır. Rabbim Sayın Genel Başkanımıza uzun ömürler ihsan eylesin, başımızdan eksik etmesin. Ne Mutlu Türküm diyene, Ne mutlu Liderimizle yol arkadaşı olan tüm Ülküdaşlarımıza” açıklamasını yaptı.

BAKİ ERSOY KİMDİR?

1981 senesinde Yozgat’ta dünyaya gelen Baki Ersoy, İlk ve ortaöğretimini Kütahya ve Sivas’ta tamamladı. Lise eğitimini Yozgat’ta alan Ersoy, üniversiteyi de Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde okudu.

Ersoy, halen yüksek lisans eğitimine Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam ediyor. Baki Ersoy, Kayseri Milliyetçi Sanayi İş Adamları Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Ersoy aynı zamanda Ersoy Müteahhitlik ve Sivil Zeytincilik Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde de bulundu. Öğrencilik hayatı boyunca Ülkü Ocakları’nın çeşitli birimlerinde başkanlık görevlerini üstlendi ve Erciyes Üniversitesi’nde Teşkilat Başkanlığı yaptı.

2007-2011 seneleri arasında MHP İl Başkanlığı yardımcılığı görevini yürüten Ersoy, 8 Şubat 2015’te Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı seçildi.

Milletvekilliğine aday adayı olmak için bu görevinden istifa eden Ersoy, MHP’den Kayseri milletvekii seçilmiştir.

İyi seviyede İngilizce bilen Baki Ersoy evli ve 4 çocuk babasıdır.

Exit mobile version