Devlet Bahçeli ‘den YSK’ya beka baskısı

devlet bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  AK Parti ve MHP’nin İstanbul’daki seçimlerin yenilenmesine yönelik olağanüstü itirazı ile ilgili konuştu.

YSK ZİLLETE GÖZ YUMAMAZ

YSK’nın üyelerinin zillete göz yumamayacağını belirten Devlet Bahçeli, İstanbul’daki seçimlerin tekrarının beka meselesi olduğunu söyledi.

İstanbul sokakta bulunmamıştır.” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli “Türkiye düşmanlarına çalınmış oylarla hiçbir vatan köşesini veremeyiz” diye konuştu.

DEVLET BAHÇELİ : SEÇİMLERE ŞAİBE KARIŞTIRILDI

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin konuşmasından ilgili bölüm şu şekilde:

“İstanbul’daki seçimlere şaibe karıştırılması uzun vadeli senaryonun ilk etabıdır. Büyükçekmece ve Maltepe’de yaşanan sahtekarlıklar ilk haberdir. CHP’nin İBB Başkanı’nın mazbata vurgusu yapması, Anıtkabir’i ziyaret, her gün dedikodu yayması sinsi bir hazırlığın eseridir.

YSK, İstanbul’daki sandık yolsuzluklarına bigâne kalamaz, Türkiye’nin kaderiyle oynayamaz. 3 valiz dolusu belgeyle iddiaların adalete uygun şekilde sonuçlandırılması YSK’nın tarihi görevidir. YSK’nın bu ağır yükün altından nasıl kalkacağıdır. İçişleri ve Adalet Bakanlığıyla, MİT ve emniyet olağanüstü itiraz sürecinin isabetli bir sonuç vermesine katkı sunacak mıdır? YSK seçim yenileme kararı almazsa 15 Temmuz şehitlerinin yüzüne nasıl bakılacaktır?

YSK’nın üyeleri zillete göz yumamaz. İstanbul’daki seçimlerin tekrarı beka meselesidir. İstanbul sokakta bulunmamıştır. Türkiye düşmanlarına çalınmış oylarla hiçbir vatan köşesini veremeyiz. Türkiye’yi kıstırmak, sonrasında yıkmak, olmuyorsa sömürge haline getirmek çok şer ve melanet cephe oluşturmuştur.”


Exit mobile version