Dicle Nehri’ne uçan araçtaki ağabeyi için yardım istedi

Dicle Nehri’ne uçan araçta Hayriye Arıca’nın cesedi bulunmuştu. 7 Nisan’da meydana gelen kazayla ilgili olarak, Hayriye Arıca’nın eşi Burhan Arıca’nın da araçta olduğu ortaya çıktı. Orhan Arıca, ağabeyinin bulunması için yardım istedi.

DİCLE NEHRİ’NE UÇAN ARAÇTA AĞABEYİ DE VARDI

Batman’da, geçtiğimiz hafta Dicle Nehri’ne uçan araçtaki Hayriye Arıca’nın cansız bedenine ulaşılmıştı. Orhan Arıca, ağabeyi Burhan Arıca’nın da bulunması için yardım isterken, olayın cinayet değil kaza olduğunu belirtti.

NE İNTİHAR NE DE CİNAYET

31 yaşındaki Hayriye Arıca’nın bedeninde darp izlerine rastlanması nedeniyle olayın cinayet olabileceği üzerinde duruluyordu. Çiftin boşanma aşamasında olduğu biliniyordu. Orhan Arıca, ağabeyinin eşine bugüne kadar el kaldırmadığını, eşini sevdiğini, onu asla öldürmeye teşebbüs etmeyeceğini, olayın yüzde yüz kaza olduğunu ifade etti. “Olayda intihar da cinayet de söz konusu değil” dedi.

AĞABEYİ İÇİN YARDIM İSTEDİ

Cenazeyi bir haftadır kendi imkanlarıyla aradıklarını belirten Orhan Arıca, yetkililerden destek istedi. “Cenazemizi toprağa kavuşturmak istiyoruz. Bu bir insanlık görevidir, yardım edin” dedi.

Exit mobile version