Ekrem İmamoğlu: Her şey çok güzel olacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, devir teslim töreninin ardından belediye binası önünde toplanan halka hitap etti.

BİR KEZ DAHA ANITKABİR’E GİDECEĞİZ

“Beni tanıdıkça daha çok seveceksiniz” diyen Başkan İmamoğlu, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP ve oy veren vermeyen herkese teşekkür etti. İmamoğlu, “görevlerimizi yerine getirdikten sonra bir kez daha Anıtkabir’e gideceğiz” dedi.

HAFTA SONU HERKESİ SARAÇHANE’YE BEKLİYORUZ

Otobüs üzerine çağırdığı vatandaşlarla toplumsal mesaj veren İmamoğlu, “Tüm halkımızı komşusunu da alarak hafta sonu Saraçhane’ye bekliyoruz. Burada çoluk çocuk he beraber olacağız” dedi.

“Allah beni aileme ve İstanbullu’ya mağçup etmesin diyen İmamoğlu şunları söyledi:

Ben bu mazbatayı 16 milyon insanımız adına devraldım. Biz demokrasiden ve birlik ile beraberlikten hiç vazgeçmedik. Şu an mazbatamızı aldık. Sorumluluğumuz bilincindeyiz. Hizmet etmeye bir an önce başlayacağız. Bu belediyede çalışan herkes bir kişiye veya bir partiye değil 16 milyona hizmet etmeye şu anda başlamıştır. Hak, hukuk ve adaletten asla vazgeçmedik. Çok net ifade ediyorum; Bu şehirde yaşayan insanların sevgisiyle, saygısıyla oluşturduğu birlik ve beraberlik duygusundan asla vazgeçmedik. Kimsenin hakkını yemedik, 16 milyonun hakkını yedirtmeyiz dedik. Bu an itibariyle devam eden süreçler var farkındayız. Şehrimiz geleceği için ilgililerden net karar bekliyoruz. Bu şehre kurulduğu günden bugüne kadar katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Sıra bizde, bundan sonra bu şehrin insanına, doğasına saygı göstereceğimize, hizmet edeceğimize emin olabilirsiniz. Allah bizi mahcup etmesin

Exit mobile version