Ekrem İmamoğlu: Kimin mazbatasını kime vermiyorsun?

Ekrem İmamoğlu Esenyurt’ta gerçekleştirdiği konuşmada mazbata meselesine değindi. “Millet mazbatayı vermiş, sen kimin mazbatasını kime vermiyorsun?” dedi.

EKREM İMAMOĞLU HER PARTİDEN OY ALDIM

“Ben her partiden kardeşimin oyunu aldım diyen Ekrem İmamoğlu, bayrağımızın altında hep birlikte mutlu ve huzurlu yaşayacağız. Cumhuriyetimizi koruyup Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalacağız” dedi.

İNSANLARI BAŞKALAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

“İnsanları başkalaştırmaya çalışıyorlar. Bizde yuh yok gülmek var. Ben kucaklaşmaya geldim, kimsenin yüzü asık olmayacak” dedi.

ekrem imamoğlu

HİÇBİR ŞEY OLMAZ, MİLLETİMİZ KUCAKLAŞMAYI BİLİR

Maça gidişiyle alakalı Devlet Bahçeli’nin yaptığı yorumlara tepki gösteren İmamoğlu, “Gideceğim kardeşim, Fenerbahçe-Galatasaray maçına gideceğim. Hiçbir şey olmaz. Bizim milletimiz kucaklaşmayı da bir arada durmayı da becerir.” dedi.

MİLLETİN DEMOKRASİ HIZINI KESMEYİN

“Kimin mazbatasını kime vermiyorsun?” diyen İmamoğlu, “Millet mazbatayı verdi, normalleşme yolunda önümüzü açın, milletin demokrasi hızını yavaşlatmayın” dedi.

CUMHURBAŞKANIYLA İYİ ANLAŞIRIM DİYE KORKUYORLAR

“Ya kardeşim verin mazbatayı da işimize bakalım” diyen İmamoğlu, hizmeti geciktirmemek için mazbatayı istediğini belirtti. “İmamoğlu’nun huyunu biliyorlar, cumhurbaşkanıyla çok iyi anlaşır diye korkuyorlar” dedi.

Exit mobile version