Fener Ol’da WinWin sırası Acun’dan sonra Nazlı Çelik’te

nazlı çelik

nazlı çelik

UEFA tarafından Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fenerbahçe için kritik tarih 31 Mayıs. Sarı lacivertli kulüp bu tarihte UEFA ile masaya oturacak.

GELİR 40 MİLYON EURO’YU AŞTI

Fenerbahçe’nin elindeki en büyük koz ise Fener Ol kampanyasından elde edilecek gelir. 25 Mayıs itibariyle kampanyada toplanan gelirin 40 milyon Euro’ya yaklaştığı belirtiliyor. Özellikle Acun Ilıcalı tarafından TV8 ve Fenerbahçe TV ekranlarında ortak yayınlanan win-win kamyanyası çok etkili oldu. Cem Yılmaz ve Beyazıt Öztürk’ün katıldığı canlı yayınlarda bir milyondan fazla SMS atıldı ve yüzbinlerce forma satıldı.

ŞİMDİ SIRA NAZLI ÇELİK VE STAR’DA

Fenerbahçe için öncelikle hedef UEFA ile masaya oturulacak 31 Mayıs tarihine kadar 60 milyon Euro toplayabilmek. Geriye kalan 20 milyon Euro için start verildi. Şimdi sırada Ferit Şahank’in sahibi olduğu Star TV var. 28 Mayıs Salı günü saat 20:00’de Nazlı Çelik’in sunacağı WinWin programıyla kampanyada yeni bir eşik açılacak. Programa çok sayıda sürpriz ünlü konuk katılacak.

NOKTAYI YİNE ACUN ILICALI KOYACAK

Star TV’de Nazlı Çelik’in sunacağı WinWin programından iki gün sonra bu kez yine Acun Ilıcalı devreye girecek. TV8 ve Fenerbahçe TV ortak yayınında 30 Mayıs’ta son WinWin programı düzenlenecek. Yine ünlü konuklar Fenerbahçe için ekranda olacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç FBTV’de gerçekleştirilen Fener Ol programında kampanya gidişatının oldukça iyi olduğunu belirterek şunları söylemişti:

Destekler her anlamda büyüyor. Hem banka havaleleri hem SMS olarak. Benimde söylediğim buydu herkesin çorbada tuzu olsun en yaşlısından en gencine. Bu gece çok keyifli geçti. Hep beraber omuz omuza bu kitlesel harekette başarılı olacağız belki de ülkemizin hiç görmediği rakama ulaşacağız. Bu gün özel bir gün doğum günüz hem de ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü ziyaret ettiği gün. Söz konusu vatansa söz konusu Atatürk ise gerisi teferruattır. Atatük’ün hangi takımı tuttuğu değil kimin Atatürk’ün yolundan gittiği önemlidir.

Exit mobile version