Fenerbahçe yerine Mustafa Kemal Atatürk Stadı

fenerbahçe stadı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Ülker Fenerbahçe Stadı’nın adının değişmesini istedi. Ali Koç şöyle konuştu: Stadın ismi değişmeli. Beni tanıyanlar da bilenler de bilir. Stadın isminin Mustafa Kemal Atatürk olması beni inanılmaz mutlu eder. Ülker Grubu ile konuşuruz. orta yol bulunursa seve seve yapabiliriz.

HAVUZ TARTIŞMASI KOÇ’U KIZDIRDI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç konuşmacılardan sonra bir kez daha kürsüye çıktı. Havuz konusunda yaşanan sıkıntıları dile getiren üyelere şu cevabı verdi:

HAVUZDA HAFTASONU MİSAFİR ALINMASIN

Tebrikler size. 10 liradan 15 lira olsun, olmasın diye tartışıyorsunuz. Bazen şaşırıyorum sizin davranışlarınıza. Fenerbahçe için elimizi taşın altına sokmamız lazım. Oraları siz kullanıyorsunuzdur. Sizin hakkınızdır karar vermek. Bize gelen şikayetlerden bir tanesi o kadar çok insan alınıyor ki alınacak yer yok. Hafta sonu misafir alınmasın kararı radikal bir fark.

ERSUN YANAL’IN SÖZLERİNE TEPKİ

Koç, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın Galatasaray ile oynanan derbi sonrasında yaptığı ‘Galatasaray’ın şampiyonluğuna engel olduk’ açıklaması hakkında da konuştu:

Eleştirinize aynen katılıyorum. Benim böyle bir şeyi tasvip etmem mümkün değil. Duyunca şaşırdım, bizi sadece biz ilgilendir.

Exit mobile version