Gökhan Özoğuz’dan fişlenme tepkisi

gökhan-özoğuz

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından YSK İstanbul’da seçimlerin iptaline karar vermiş, karar sonrası Ekrem İmamoğlu sanatçılara sessiz kalmama çağrısında bulunmuştu.

Bu çağrının ardından birçok sanatçı sosyal medya hesabından #herşeyçokgüzelolacak mantion’u ile İmamoğlu’na destek verdi.

Bu desteği veren ünlülerin isimlerini Cumhurbaşkanlığı Arşiv Daire Başkanı Muhammet Safi tek tek yazarak “kayıt” ifadesiyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Cumhurbaşkanlığı Arşivi Müdürü İmamoğlu’nu destekleyen sanatçıları not aldı -HABERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Son dönemlerde sosyal medya hesabından siyasi içerikli paylaşım yapan Athena Gökhan Özoğuz’a bu konu soruldu.

Birgün gazetesine konuşan Gökhan Özoğuz, Ekrem İmamoğlu’nu benimsediğini, #herşeyçokgüzelolacak mantion’undan önce de destek verdiğini söyledi.

Gökhan Özoğuz sözlerini şöyle sürdürdü:

“VATANDAŞLARI FİŞLEMEK HANGİ SINIRLAR İÇERİSİNDE KALIYOR?

“Ama bu fişleme konusu o kadar çağ dışı bir hareket ki… Bu sanatçılar ne yapmış? Yaşadıkları şehrin belediye başkanı konusunda tercihlerini söylemişler. Ne bir hakaret var ne bir suçlama. Kendi sevdikleri, gönüllerinde yatan belediye başkanını desteklemişler. Kanunsuz ve yanlış hiçbir şey yok. Kimse kimseyi de vazgeçirmeye çalışmıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir sistemi var. Vatandaşları fişlemek hangi sınırlar içerisinde kalıyor? Ne yapmış bu insanlar? Vatanın birliğine, beraberliğini bozmak için mi bir şeyler yapmak istemiş? Bana doğru gelmiyor.”

Exit mobile version