‘Her şey çok güzel olacak’ diyen çocuk: Sesimizi duyuruyor

berkay

berkay

Seçim sürecinde Ekrem İmamoğlu’nun otobüsüne yaklaşarak ‘Her şey çok güzel olacak Ekrem Abi’ diyen ve bu sözleri, İmamoğlu’nun bugünkü sloganı olan Berkay, “Sesimizi duyurabilecek bir insan var, bu his çok güzel” diye konuştu.

“SLOGAN, AĞZIMDAN ÖYLE ÇIKTI…”

İmamoğlu’nun vaatlerini gerçekleştirebileceğine inandığını dile getiren Berkay, mazbatası alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı’nın seçim gecesi çalışkanlığının kendisini etkilediğini dile getirdi.

TIKLAYIN – TRT’DEN SİBEL TÜZÜN’E ‘İMAMOĞLU İPTALİ’

Ekrem İmamoğlu’nun paylaştığı videoda, Genç Berkay şöyle konuştu:

Mitingde izledim onu, aslında çok güzel bir tarafta duramadım yani onu pek göremiyordum. Çok kalabalıktı, beklediğimden daha kalabalıktı. Otobüste yakalayabildim. Mitingde de kendimi çok fark ettirememiştim.

Farkında olmadan İncirli’den Bakırköy’e kadar koşmuşum onu görebilmek için. Koşarken ona sevgimi gösterebilmek isterken ağzımdan öyle çıktı: ‘Her şey çok güzel olacak’.

“TEK KELİMEYLE; UMUT”

Heyecan, sevinç, mutluluk karışık, hepsini aynı anda hissettim. Umut görüyorum. Çalışma görüyorum, boş vaatler vermediğini görüyorum. Söylediklerini yapacak gibi görünüyor. Uğraşıyor, çaba sarf ediyor, sandıkların başından hiç ayrılmadı, çok emek veriyor.

TIKLAYIN – O SLOGAN ŞARKI OLDU!

Onun imajı bende tek kelimeyle: Umut. Pek düşünülerek söylenmiş bir şey değil ama çok fazla anlam ifade eden bir söz: Her şey çok güzel olacak.

Bütün gençlerin, insanların susmaması, konuşması gerektiğini anlatıyor. Öyle etkileyici bir cümle aslında. Ben de yurt dışına gidip öğrenim görmek, hayatımı oralarda geçirmek istiyordum. Ekrem Abi çıktıktan sonra inancım yükseldi, olacakları hayal edebiliyorum. Bizim sesimizi duyurabilecek bir insan var. Bu his çok güzel. Gitmek istemiyorum. Gençlere de tavsiyem, yurt dışına gitmesinler.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK”

Genç Berkay’ın, otobüsünün peşinden çıkarken ağzından çıkan o sözler, İmamoğlu’nun sloganı oldu. Yüzlerce ünlü, Berkay’ın slogan olan sözünü sosyal medyada #HerŞeyÇokGüzelOlacak etiketi kullanarak paylaştı.

Exit mobile version