Her şey çok güzel olacak mı? Daha güzel olacak mı?

istanbul secim

YSK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etti ve 23 Haziran tarihini yeni seçim tarihi olarak belirledi. Partiler seçim kararı sonrası seçim çalışmaları için hazırlıklara başladı. Seçimlerle birlikte partilerin sloganları da değişti.

Bir çocuğun CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na “Her şey çok güzel olacak Ekrem abi” demesi üzerine CHP seçmeni bu tabiri slogan olarak kabul etti ve sosyal medyada her şey çok güzel olacak etiketiyle paylaşım yapmaya başladı.

Bir diğer slogan değişikliği de AK Parti’den geldi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geleneksel Beyoğlu iftarı öncesinde Taksim’de nostaljik tramvaya bindi. Bir vatandaş Erdoğan’a “Başkanım her şey çok güzel olacak” şeklinde bağırdı ve Erdoğan da kendisine “Daha da güzel olacak” diyerek yanıt verdi.

Erdoğan bu anları sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaştı ve AK Parti seçmeni de bu tabiri, seçim sloganı olarak belirleyerek “Daha da güzel olacak” etiketiyle sosyal medyada paylaşım yaptı.

Sadece Haber ekibi olarak sokağa çıktık ve vatandaşa “Her şey çok güzel olacak mı?” yoksa “Daha da güzel olacak mı?” diye sorduk.

Exit mobile version