İmamoğlu, Göknur Damat’ı ziyaret etti

imamoğlu

Tekirdağ’da kanser tedavisi gördüğü dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinden dolayı “Manevi kızım” dediği Göknur Damat bıçaklandı.

Damat’ın bıçaklanma sebebinin CHP’nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyen paylaşımda bulunması ve İmamoğlu’nun kampanyasına bağışta bulunması olduğu iddia edildi.

“SEN MİSİN CESUR YÜREK” DİYEREK BIÇAKLADI

Sosyal medyada linç girişimine maruz kalan Damat’ın “Sen misin cesur yürek” denilerek bıçaklandığı öğrenildi.

İMAMOĞLU’NUN ZİYARETİ CANLI YAYINLANDI

Bıçaklı saldırıya uğrayan Damat’ı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, ziyareti Facebook hesabından canlı yayınladı. İmamoğlu, Damat’a geçmiş olsun dileğinde bulunurken saldırı ile ilgili de kınadığını belirtti.

Damat’ın sağlığı ile ilgili verdiği mücadeleyi ve mesleki girişimini takdir eden İmamoğlu şöyle konuştu:

LİNÇ KÜLTÜRÜNÜN ÜRÜNÜ

“Toplumun bu süreçlerden kurtulması lazım. Bu tür eylemleri yapan insanlar serbest kalıyor, olacak şey değil. Daha yakın zamanda bana göre Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en acı olaylarından biridir 21 Nisan’da yapılan, sayın genel başkanımızın . O da linç kültürünün bir ürünüdür. Onun da sorumluları dışarıda. Göknur’a bu hareketi yapan kişinin mutlak bulunması konusunda hızlıca emniyet birimlerimizin ciddice araştırma yapıp bulması, sorgulaması şart. İnşallah güzel günlerde Göknur’la buluşuruz.”

“PARTİ TUTMAM, KİŞİ TUTARIM”

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ’ın yaşadığı saldırıyla ilgili de konuşan İmamoğlu, bu saldırının bir linç kültürünün ürünü olduğunu söyledi.

Gazeteci Yavuz Selim Demirağ’ı dövenler serbest

Damat ise parti tutmadığını, kişi tuttuğunu belirterek “Neden bu kadar rahatsız oldular? Ben kendi, iradem ve aklımla hareket ediyorum” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version