İstanbul narkotik ekiplerinden tarihi operasyon: 152 gözaltı

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, şehirdeki en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdi. 6 ay önce takibe başlayan ekipleri, fiziki ve teknik olarak takip gerçekleştirdikten sonra harekete geçti. 200 adrese baskın yapılan operasyonda 152 şahıs gözaltına alındı. Şişli’deki bir evde ise organik sera tespit edildi.

İSTANBUL NARKOTİK EKİPLERİ EN KAPSAMLI OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ

İstanbul’un tamamını kapsayan operasyona, 1000 civarı polisin yanı sıra özel harekat polisleri ve polis helikopterleri katılım gösterdi. Narkotik köpeklerinin de destek verdiği operasyon, İstanbul narkotik alanında en geniş çaplı operasyon olma özelliği taşıyor.

istanbul narkotik operasyon

73 YAŞINDAKİ TORBACI KOAH HASTASI GİBİ DAVRANDI

73 yaşındaki KOAH hastası adamın yastığının altından ise yüklü miktarda esrar çıktı. Oksijen tüpüne bağlı yaşayan adamın “içiciyim” demesi dikkat çekti. Şahıs ambulansla gözaltına alındı. Daha sonra, oksijen tüpünü polisten gizlenmek için kamuflaj olarak kullandığı öğrenildi.

İSTANBUL NARKOTİK OPERASYONUNDA ORGANİK SERA ELE GEÇİRİLDİ

Bir torbacı ise baskına uykuda yakalandı. Şişli’deki bir adreste, organik sera ele geçirildi. Polisler seraya el koyarken, evdeki şahıslar gözaltına alındı. Operasyonların sürdürüleceği öğrenildi.

Exit mobile version