Kanal D Buket Aydın kovuldu haberini yalanladı

Kanal D Ana Haber Spikeri ve Haber Dairesi Başkanı Buket Aydın’ın kovulduğuna dair söylenti çıkmıştı. Aydın’ın Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı yayında gülmesi sebebiyle işine son verildiği iddia edilmişti.

buket aydın Kanal D

Kanal D çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın’ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır. Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. (Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır.) Kamuoyuna duyurulur.” denildi.

BUKET AYDIN KİMDİR?

1985 senesinde Bursa’da dünyaya gelen sunucu ve spiker Buket Aydın, özel bir radyoda haber spikerliği yaparak mesleğe ilk adımını attı. Burada bir sene çalıştıktan sonra Kanaltürk ekranlara transfer olan Aydın, önce spor bültenlerini sonra da hafta sonu ana haber bültenlerini sunmaya başladı.

TRT Türk kanalına geçen Aydın, burada program sunuculuğu yaptı. Ünlü spiker, 2011 senesinin Nisan ayında yeniden yapılanmaya geçen NTV’ye gitti ve haber kuşaklarında sunuculuk yapmaya başladı.

NTV’de hafta içi 23.00’da başlayan Gece Bülteni Kuşağını sunan aydın daha sonra Kanal D’ye geçti. Ünlü sunucu Kanal D’de hafta içi ana haber bültenlerini sunuyor aynı zamanda da Kanal D Haber Dairesi Başkanlığını yürütüyor.

Buket Aydın Kanal D’den kovuldu iddiası

Exit mobile version