Kemal Kılıçdaroğlu : Rakibimiz artık YSK’dır

kemal-kılıçdaroğlu-fox

Kemal Kılıçdaroğlu FOX TV’de Çalar Saat programında İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan CHP lideri, YSK’yı topa tuttu.

YSK’ya artık güvenmediğini söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, ayrıca verilen iptal kararının gerekçesinin henüz yazılmadığını belirterek, “Bunlar vicdanlarını kararttılar” dedi.

CHP lideri “Bizim rakibimiz artık YSK’dır.” diyerek YSK’ya kesinlikle güvenmediğini de ekledi.

kemal kılıçdaroğlu

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından ilgili bölüm şu şekilde:

“BİZİM RAKİBİMİZ ARTIK YSK’DIR”

İradesini bir yerlere kiralamış olan, aklını, vicdanını kiralamış olanların yaptıkları bir uygulama bu. Bunun yargıçlıkla, hukukun üstünlüğüyle hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar vicdanlarını kararttılar. (Sadi Güven’in Hayır oyu kullanması) Tabii ki de önemli. Belki vicdanı rahatsız. Yargıç olduğu için, ‘Biz bir karar alıyoruz ama bu kadar da olmaz’ deyip herhalde reddetti. Ben YSK’ya kesinlikle güvenmiyorum. Bizim rakibimiz artık YSK’dır. YSK milletin iradesine darbe yapmıştır.

Hiç kimsenin en ufak bir endişesi olmasın. Sandıklara sahip çıkacağız. Ben sandığa giderken bir sorun var mı? Yok. Sayımda da yok. O zaman arkadaş sen bunu hangi gerekçeye göre iptal ediyorsun? YSK’nın sitesinde de Ekrem İmamoğlu önde görünüyor.

Exit mobile version