Küçükçekmece’de mağdur çocuk faili teşhis etti

tunus

tunus

Büyük tepkiye neden olan Küçükçekmece’deki cinsel istismar olayıyla ilgili beklenen açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. Soylu, failin yakalandığını duyurdu.

EVİNİN ÖNÜNDE OYNAYAN ÇOCUĞA CİNSEL İSTİSMAR

İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki bir kız çocuğu evinin önünde oynarken kimliği belirsiz bir kişi tarafından apartman boşluğuna götürüldü ve cinsel istismara uğradı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan küçük kız tedavisinin ardından taburcu oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü büyük tepkiye neden olan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

MAĞDUR ÇOCUK ŞÜPHELİYİ TEŞHİS ETTİ

Öncelikle mağdur çocukla olaya tanıklık eden 6 yaşındaki başka bir çocuğun ifadesi pedagog eşliğinde alındı. İki gün boyunca özel bir odada tedavi edilen M.E. pedagoglara verdiği bilgide iki kişinin kendisine saldırdığını bu kişilerden birinin kırmızı kapüşon taktığını söyledi.

Şüphelilerden birinin küçük kıza istismarda bulunurken diğerinin gözcülük yaptığı iddia edildi. Polis olayın gerçekleştiği sokakta kamera kaydı bulamadı. Fakat bölgedeki tüm kameralar ayrıntılı bir şekilde tarandı. İstismara uğrayan 5 yaşındaki kız çocuğunun kıyafetlerinden numuneler alındı.

1,5 YIL ÖNCE PAKİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE GELMİŞ

Polis yürüttüğü çalışmayla yabancı uyruklu 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Mağdur çocuk kendisine cinsel istismarda bulunan şüpheliyi pedagog eşliğinde teşhis etti. Diğer 6 şüpheli sınır dışı edilmek üzere geri gönderme merkezine teslim edildi. Olayın failinin 1,5 yıl önce kaçak yollarla Pakistan’dan Türkiye’ye geldiği ve seyyar satıcılık yaptığı öğrenildi.

Exit mobile version