Mansur Yavaş Hacı Bayram Camisi’nde namaz kıldı

Dün Kızılcahamam’ı ziyaret edenAnkara Belediye Başkanı Mansur Yavaş Hacı Bayram Camisi’nde sabah namazı kıldı. Ardından Hacı Bayram Veli Türbesi’ni ziyaret etti.

Mansur Yavaş Hacı Bayram Camisi'nde namaz kıldı-1

MANSUR YAVAŞ HACI BAYRAM CAMİİ’NDE NAMAZ KILDI

Camiide namaz kıldıktan sonra türbeyi ziyaret eden Yavaş, ardından basın mensuplarına fotoğraf vererek açıklamada bulundu. Mazbatasını bugün alacağını duyuran Yavaş, haberi alınca Ankara’nın kurucularından Hacı Bayram Veli’yi ziyaret ettiğini ve dua okuduğunu söyledi.

“HAYDİ BİSMİLLAH”

Mazbatayı aldıktan sonra saat 15:30 sularında da Anıtkabir’i ziyaret ederek Ankara’yı başkent yapan Atatürk’ün huzurunda saygı duruşunda bulunacağını ifade etti. Ardından göreve başlayacağını belirten Yavaş, “Haydi bismillah dedik başlıyoruz” dedi.

MANSUR YAVAŞ MAZBATASINI BUGÜN ALIYOR

Öte yandan, tartışmalı şekilde devam eden 31 Mart seçimleri ve oy sayımları Ankara’da geride bırakıldı. Ankara Belediye Başkanlığı için Millet İttifakı’ndan aday olan CHP’li Mansur Yavaş, %50.93 oy oranıyla seçimi kazandı.

%50.93 OY ORANIYLA KAZANDI

İl Seçim Kurulu, Ankara’daki oyların tekrar sayılması talebini reddettikten sonra kesin kazanan Mansur Yavaş kabul edildi. Yavaş’ın bugün mazbatasını alacağı öğrenildi.

Exit mobile version