Mustafa Ceceli, Cumhurbaşkanlığı iftarıyla ilgili açıklama yaptı

mustafa-ceceli-1

mustafa-ceceli-1

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde sanat ve spor camiasından isimleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayarak iftar verdi. Birçok ünlü ismin katıldığı iftar yemeğinde şarkıcı Mustafa Ceceli göze çarpmadı. Daha önce birçok Cumhurbaşkanlığı davetine katılan Ceceli’nin programda olmaması dikkat çekti.

İFTARA DAVET EDİLMEDİ Mİ?

İftardan günler sonra Ceceli ile ilgili olarak ortaya atılan bir iddia ise oldukça şaşırttı. İddiaya göre, Ceceli iftara davet edilmemişti, ancak Külliye’ye gelerek zorla içeri girmek istemiş ve yetkililer tarafından kapıdan geri çevrilmişti.

MUSTAFA CECELi: YASAL SÜREÇ BAŞLADI

İddiaların birçok basın organında konu edilmesinin ardından Ceceli, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Ceceli açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Nasıl oluyorsa, onlarca gazetecinin olduğu bir yerde; bu iftiraya dair ne bir video ne de bir fotoğraf var! Bu iddiayı yayan ve buna inanan akla ziyan mantaliteyi kötü niyetleriyle baş başa bırakıyorum…

Hakkımda iftira atanlar, bunu ispatla mükelleftir! Yasal süreç başlamıştır; elimden geleni ardıma koymayacağımdan emin olabilirsiniz…

Saygısızlara Saygılarımla…”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanatçı ve sporcularla iftar yemeğinde

Exit mobile version