Mustafa Cengiz’e Galatasaray üyelerinden sürpriz veto

Galatasaray‘ın yıllık olağan genel kurulunda Başkan Mustafa Cengiz hiç beklemediği bir yenilgi alarak bir ay içinde seçime gitmek zorunda kaldı. Sarı kırmızılı kulübe delegelerden idari olarak ibra kararı çıkmayınca tüzük gereği seçim zorunlu hale geldi. Galatasaray’ın genel kurulu gergin bir havada geçti. Cengiz önce ezeli rakipleri Fenerbahçe‘nin Başkan Vekili Semih Özsoy‘un Fatih Terim için söylediği ‘Sokak kabadayısı’ sözlerine yanıt verdi. ‘Kimse benim teknik direktörüme sokak serserisi diyemez. Onu diyen en büyük serseridir’ diye konuştu.

MUSTAFA CENGİZ: TEHDİDİ YİYEN BİZİZ

Kulübü kötü yönettiği iddialarına karşı çıkan Cengiz başkan olmadan önce kasetlerinin yayınlandığını ve hepsinin arkasında olduğunu söyledi. ‘Kimseyi tehdit etmem’ dedi. Kulüpte yaptığı çalışmaların bir grup tarafından küçük görüldüğünü söyleyen Cengiz ‘Biz bu işe gönüllü talip olduk. Kimsenin koltuğunu kapmadık. Tehdidi yiyen biziz. Buna rağmen bir şey demiyorum’ diye konuştu.

4 GÜN İÇİNDE 4 ULUSLARARASI TRANSFER YAPTIK

Sarı kırmızılı kulübe 4 günde 4 transfer yaptıklarını söyleyen Cengiz bunların hepsinin şeffaf olduğunu savundu. Marcao’nun transferini KAP’a bildirdiklerini anlattı. ‘Bir tek Emre’yi açıklamadık. Onun ücreti de çok düşüktü. Rencide olmasını istemedik’ dedi.

Exit mobile version