Ömer Arvas kimdir? Ömer Arvas nereli ve kaç yaşında? AK Parti’deki görevi ne?

Ömer Arvas kimdir? Ömer Arvas nereli ve kaç yaşında? AK Parti’deki görevi ne? AK Parti'nin yeni iletişim ve medya başkan yardımcısı Ömer Arvas oldu.

AK Parti’nin yeni tanıtım ve medya başkan yardımcısı Ömer Arvas kimdir? Yaklaşık 5 yıldır AK Parti’de sosyal medya koordinatörü Ömer Arvas’ın yeni görevi belli oldu. Ömer Arvas kimdir? Ömer Arvas nereli ve kaç yaşında? AK Parti’deki görevi ne? AK Parti’nin yeni iletişim ve medya başkan yardımcısı Ömer Arvas oldu.

Ömer Arvas kimdir? Nereli?

AK Parti’deki görevine sosyal medya yöneticiliğiyle başlayan Ömer Arvas 1988 İstanbul doğumludur. İstanbullu olan Ömer Arvas 2010 yılında (2017 yılında da yüksek lisansını tamamladı) Kadir Has Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü başarıyla bitirdi. Arvas Ankara Üniversitesi Küresel ve Bölgesel Çalışmalar bölümünde gerçekleştirdiği “AK Parti Döneminde Avrupa Birliği İle İlişkiler” projeyle dikkatleri üzerine çekti.

AK Parti’nin sosyal medya ekibine 2011 yılında dahil olan Ömer Arvas 2015 tarihinde de AK Parti’nin resmi yayını olarak bilinen Türkiye Bülteni adlı dergide yazı işleri müdürlüğü yaptı.

Partide başarısıla dikkat çeken Ömer Arvas, 2016 yılında AK Parti Sosyal Medya Koordinatörlüğü görevine getirildi. Arvas twitter’dan yeni görevi için hem Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hem de tanıtım ve medya aşkanı Hamza Dağ’a teşekkür etti.

Ömer Arvas’ın AK Parti’deki görevi ne?

AK Parti’de uzun süre sosyal medya sorumlusu olarak çalışan Ömer Arvas’ın yeni görevini Medya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ açıkladı.

Hamza Dağ Twitter’dan paylaştığı mesajında Ömer Arvas’ın yeni görevi için şu ifadeleri kullandı:

Exit mobile version