Atilla Saral kimdir?

Atilla Saral kimdir?

Atilla Saral kimdir?

27 Mart 1966 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Atilla Saral, aslen Yozgatlıdır. Kendisini Türkiye’de erkek manken denilince akla gelen ilk isimlerden biri olarak tanımlamaktadır. 

Atilla Saral; İstanbul’un yoğun temposundan kaçıp Çanakkale Asos’ta yeni bir hayata başladı. Sahip olduğu arazide at binip sebze yetiştiriyor.

Sahip olduğu arazide bir de ‘Salaşh’ isimli bir tatil kampı işletiyor.

Atilla Saral, 11 yıldır birlikte olduğu oyuncu İnci Türkay ile Eylül 2019’da Londra’da evlendi.

Atilla Saral, sektör hakkındaki görüşlerini şu şekilde ifade etmiştir;

“İstanbul’da 1987 yılından bu tarafa mankenlik yapıyorum. Şu anda hâlâ bazı özel firmaların defilelerine çıkıp, tanıtım kataloglarını çekiyorum. TV’lerde diziler yayınlanmaya başlayınca, ilk diziyi TRT ile çekmeye başladık. Hanımın Çiftliği adlı TRT’de yayınlanan bir dizide rol aldım. Daha sonra TGRT ve diğer kanallara dizi çekmeye başladım. Yaklaşık 10 tane sinema filmim ve 10 tane TV dizim var. Bunlar isim yapmış ve seyircisi dolmuş dizilerdir. Daha sonra şöhret dizisini çektim. Bir devrim olacak dizisi 6 yıl sürdü ve 178 haftadır. Mankenlikte en üst zirveye geldim. TV dizileri maddi yönden gelir getiren bir sektördür. Haftalık diziler tutarsa, bir yıl yayınlanıyor. TV dizileri çok farklı, keyif verici bir durumdur. Dizi seri bir üretim gibi oldu. Dizide görev verildiği zaman haftanın üç günü görevinizi yapıp, memur gibi çıkıyorsunuz. Bu nedenle sinemanın havasını daha çok seviyorum.”

Atilla Saray’ın oynadığı diziler

1989 Manken
1991 Ahmet Hamdi Bey ailesi
1992 İki kız kardeş (Serdar)
1995 Gizli aşk (Faruk Eroğlu)
1996 Geceler (Tarık)
1997 Böyle mi olacaktı (Murat)
2000 El kızı
2003 Gelin (Bedrettin)
2005 Şöhret (Tuğra soygüder)

Oynadığı film
2008 Son Cellat

Exit mobile version