Afili Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 13. son bölüm izle

Afili Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Afili Aşk 13. son bölüm izle

Afili Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Seyircinin büyük heyecanla beklediği Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisinin 13. bölümü yayınlandı. Burcu Özberk ile Çağlar Ertuğrul’un başrolünde oynadığı Afili Aşk dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı.

AFİLİ AŞK 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Afili Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayında! Hastaneye kaldırılan ve hiçbir şey hatırlamayan Muhsin Bey, Kerem ve Ayşe’nin bundan sonraki kabusu olmaya başlıyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında Kerem ve Ayşe’nin evliliğinin sahte olduğunu duyan Muhsin Bey fenalaşır. Muhsin Bey’in sağlık durumu herkesi endişelendirir. Hastanede tedavi altına alınan Muhsin Bey konuşmaların bir kısmını hatırladığını ve bir kısmını hatırlamadığını söyler. Bunu öğrenen Ayşe ve Kerem derin bir nefes alır ancak başlarına geleceklerden habersizlerdir. Doktor bu unutkanlık durumunun geçici olduğunu ve bir anda her şeyi tekrar hatırlayacağını açıklar. Kerem ve Ayşe ise bundan sonra Muhsin Baba’nın her seslenişinde büyük bir korku yaşarlar. Peki Muhsin Bey, o konuşmaları hatırladığında neler olacak? Kerem ve Ayşe nasıl bir önlem alacak?

AFİLİ AŞK 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AFİLİ AŞK 13. SON BÖLÜM İZLE

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Dizinin 11 Eylül Çarşamba yayınlanan son bölümünde Kerem, Ayşe’nin ailesinin evinde kalır. Ayşe, Kerem’le çocuklarının olduğu bir rüya görür. Kerem ve Ayşe sohbet ederken evin bahçesinde uyuya kalırlar. Kerem’in annesinin telefonuyla uyanır. Oğlunun Ayşe’nin ailesinde kaldığını öğrenince öfke nöbeti geçirir.  

Kerem yeni bir iş için görüşmeye gider. Ama bu görüşme olumsuz geçer. Öte yandan Ayşe’ye reklam teklifleri gelir. İşler Kerem için ters giderken, Ayşe reklam anlaşması yaptığı restoranda Kerem’in kaçırdığı iş anlaşması için görüştüğü adamlarla karşılaşır. Ayşe gidip samimi bir konuşmayla onları ikna etmeye çalışır.

Yayınlanan son bölüm de gerilim tırmandı.

Afili Aşk son bölümünde Ceyda ve Muammer birlik oluyor! Muammer, Ceyda’dan edindiği bilgilerle Kerem ile Ayşe’yi hedef aldı. Muammer’in bu hamlesi ortalığı karıştırdı. Kerem’in evinin önüne gelen Muammer evliliğin gerçek olmadığını söylerken, Muhsin Bey konuşmaları şahit oluyor. Kerem artık daha öfkeli… Peki şimdi ne olacak?

Afili Aşk yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de

Exit mobile version