Bergüzar Korel’in gösterisine büyük alkış

Bergüzar Korel Kızlar ve Oğlanlar

Bergüzar Korel, 15 yıldan sonra tek kişilik oyun ‘Kızlar ve Oğlanlar’la tiyatroya döndü. Oyun dün akşam seyirciyle buluştu.

Korel oyundan sonra Instagram hesabından heyecanını paylaştı, “Dünyanın bir ucundan her gün yüzlerce mesaj alıyorum. Heyecanımı, mutluluğumu paylaşan bütün sevenlerim, hepimiz çok değerlisiniz. Türkçe yazıyorum çünkü onlar yaptığımız işler sayesinde ‘türkçe’ öğrendiler, bana her gün türkçe mesajlar atıyorlar. Ne mutlu bana… Ülkemin dilini, kültürünü binlerce km uzaklıktaki insanlara anlatabilmek anlaşılabilmek… İyi ki varsınız… Hepiniz…”

BERGÜZAR KOREL: GÖZYAŞLARIYLA ‘EVET’ DEDİM

Güzel oyuncu oyunun ortaya çıkışını şöyle anlattı:

“Daha ‘Vatanım Sensin’ setindeyken “İbrahim Çiçek seninle oyun yapmak istiyormuş” dediklerinde yaşadığım şaşkınlık dün gibi aklımda. Üstelik tek kişilik… Aradan aylar geçti bana texti yolladığı akşam aradım ve gözyaşlarıyla “evet” dedim. İyi ki zaman kaybetmedim, ertelemedim.”
Korel, kendisini destekleyen yönetmen İbrahim Çiçek’e böyle teşekkür etti, ”Harika bir yolculuk yaşattın bana, sonsuz güven dolu ve özgür… “Korkuyorum” dedim… “Korkmak iyidir” dedin. Korktuğum her an en cesur olduğum anlarmış meğer onu öğrettin. Teşekkür ederim.”

KIZLAR VE OĞLANLAR’IN KONUSU

Oyun, İngiltere’de kapalı gişe oynanan ‘Girls and Boys”dan uyarlandı. Korel oyunda iki çocuk annesi bir kadını canlandırıyor. 

Kızlar ve Oğlanlar oyunu aşkın, güzelliğin, çocuğun, paranın, evin, paranın ve en önemlisi başarının değerini anlatmaya çalışıyor. 

Bütün bunlara sahip olduğunuzu düşünün ve birinin elinizi sımsıkı tuttuğunu düşünün. Peki en sevdikleriniz giderse güçlü kalabilir misiniz?

Exit mobile version