Sinemalarda ne var? – 17 Mayıs 2019 vizyondaki filmler

sinema

KİM DAHA MUTLU?

Düğün sonrası yaşanan neşeli, romantik ve hüzünlü hikaye… ‘Kim Daha Mutlu?’ filminde, mutluluğun sırrının evlilik olduğunu düşünen genç kadın Bilge, evlilik için gün sayan arkadaşı Şükran’a özendi.

Şükran ise sahip olduğu şeylerle yetinmeyen bir kadın. Sürekli kendisinde olmayan şeylerden şikayet eden Şükran ile Bilge’nin mükemmel evliliği olduğunu düşündükleri Aylin’in ise sorunları çok daha farklı…

Romantik komedi filmi olan Kim Daha Mutlu’nun yönetmen ve senaristliğini Hakan Haksun üstlendi.

Filmin başrollerinde Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras yer alıyor.

GÜN BATIMI (SUNSET)

Gün Batımı, 1. Dünya savaşı öncesinde Budapeşte’de geçen dram türündeki iddialı film… Filmde genç bir kızın korkusuz bir kadına dönüşümü anlatılıyor.

Macar yönetmen Laszlo Nemes, Yabancı Dilde En İyi Film Oscar’ına layık görülen 2015 yapımlı “Son of Saul”un ardından, “Gün Batımı” filmi ile izleyicilerle buluştu.

Türkiye’de bugün izleyicisi ile buluşacak olan Gün Batımı filminde Juli Jakab, Susanne Wuest, Urs Rechn, Vlad Ivanov, Evelin Dobos ve Judit Bardos rol aldı.

Filmin senaryosunu yönetmen Laszlo Nemes ile birlikte Clara Royer ve Matthieu Taponier yazdı.

LANETLİ KAPI: PARANORMAL ORMAN (DOOR IN THE WOODS)

Lanetli Kapı: Paranormal Orman filminde, ormanda gezi yapan bir ailenin bu sırada keşfettiği gizemli kapı ve sonrasında başından geçenleri anlatıyor.

Billy Chase Goforth’un yönetmenliğini yaptığı korku ve gerilim türündeki filmde Katherine Forbes, John-Michael Fisher, Lauren Harper, Levi Hudson ve CJ Jones rol alıyor.

MASUMİYETİN DAYANILMAZ ÇEKİCİLİĞİ

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği (Pure As Snow) filminde genç bir kız olan Claire’in kendisini kıskanan üvey annesi Maud tarafından sokağa atılmasını konu alıyor.

Claire kötü üvey annesi Maud’un işlettiği babasının otelinde çalışıyor. Ancak güzelliği üvey annesinin kıskançlığına neden oluyor.

Bu sırada Claire’a genç bir adamın da aşık olması Maud’u çileden çıkarıyor. Maud tarafından evden kovulan Claire sokakta tek başına kalınca bir sığınak buluyor ve burada kendini çok daha özgür hissediyor.

Yeni hayatının bambaşka dünyalara kapılar açması ise 7 yabancı sayesinde gerçekleşiyor.

Anne Fontaine’in yönettiği komedi türündeki “Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği” filminde Lou de Laage, Isabelle Huppert, Charles Berling, Damien Bonnard, Jonathan Cohen ve Richard Frechette rol aldı.

JOHN WiCK 3: PARABELLUM

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı aksiyon serisinin üçüncü filmi olan “John Wick 3: Parabellum” bir devam filmi..

İkinci filmin sonunda John Wick’in ölüsüne 14 milyon dolar değer biçilmiş ve gizli suikastçı birliğinden atılmıştı.

Dünyanın bütün suikastçıları peşinde olan Wick’in hayatta kalma mücadelesi izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Chad Stahelski’nin yönetmenliğini yaptığı filmde Keanu Reeves’a başrolde Ian McShane, Halle Berry, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Jason Mantzoukas ve Lance Reddick’in eşlik ediyor.

Exit mobile version