Bugün hangi diziler var 4 Mart Perşembe bu akşam hangi dizi ve filmler var?

Bugün televizyonda hangi diziler var? Yasaklar devam ederken halkımız evde kaldığı süre boyunca TV izlemeye devam ediyor.

Bugün televizyonda hangi diziler var? Yasaklar devam ederken halkımız evde kaldığı süre boyunca TV izlemeye devam ediyor. Durum böyle olunca insanlar da hangi kanal da ne var bilmek istiyor. Öyleyse gelin hep birlikte bakalım bu akşam TV’de neler var? Hangi dizi saat kaçta, hangi kanalda?

Show TV’de hangi diziler var?

Bu akşam Show TV ekranlarında kanalın sevilen dizisi “Alev Alev” var. Sevilen dizi de birçok ünlü isim bulunuyor. Dizinin başrollerinde  Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü ve daha bir çok ünlü isim var. Alev Alev yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=HPYsKMrfjT4

ATV’de hangi dizi var?

Bugün hangi diziler var 4 Mart Perşembe bu akşam hangi dizi ve filmler var? ATV’nin sevilen yapımlarından biri olan “Bir Zamanlar Çukur Ova” yeni bölümüyle ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta dizi de birçok önemli gelişme yaşandı. Yılmaz’ın eşi Müjgan’ın halası, Behice’nin Hünkar Yaman’ı öldürdüğü ortaya çıkıyor. Bunu duyan Demir Yaman, Behice’yi öldürmek için hemen peşine düşüyor. Tabi bunu duyan Behice yerinde durur mu? Yeğeni Müjgan da artık Behice’nin arkasında değildir. Bununla birlikte beş parasız kalan Behice, Gaffur’un çiftlikte ki evine girer ve parasını çapıl kaçmak için yola çıkar. Fakat Demir, Behice’nin peşine çoktan düşmüştür ve Behice’yi yakalar. Tam Behice’yi öldürecekken Behice kendini uçurumdan atar ve ölür. “Bir Zamanlar Çukur Ova” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında olacak.

Kanal D’de ne var?

Bu akşam Kanal D ekranlarında sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketer Bunlar 2 var. Yılmaz Erdoğan’ın öncülüğünde yürütülen program izleyiciyi adeta kahkaha tufanına tutuyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

FOX’da ne var?

FOX’un sevilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor’da bu akşam izleyiciyi ne bekliyor. Mucize Doktor Ali’nin hayatını yaşadığı zorlu süreçleri anlatan dizinin her bölümü adeta heyecan dolu. Mucize Doktor’lar bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=66zmwaZ1jB4

STAR TV’de bu akşam hangi dizi var?

Bu akşam STAR TV ekranlarında kanalın sevilen dizilerinden biri olan Akrep var. Dizinin başrollerinde ise başarılı oyuncu Demet Akbağ yer alıyor. Dizi de Demet Akbağ kızı, torunları ve kızı için katlandığıhiç sevmediği damadı ile yaşamaya başlar. Bir gece ansızın gelen telefonla hayatları adeta kabusa dönüşür. Perihan Emgen (Demet Akbağ) bir telefon alır ve hayatı kabusa döner. Aldığı telefonla hayatı alt üst olan Perihan kızının cesedinin bulunduğunu öğrenir.

TV8’de ne var?

TV8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle takip edilen yarışma programı Survivor var. İzleyicinin her bölümü nefesini tutarak izlediği program adeta bir heyecan bombardımanı. Programın yapımcılığını ve sunuculuğunu sahibi olduğu kanal da yapan Acun Ilıcalı yapıyor. Acun Ilıcanın sevilen programı Survivor, yurt dışından uyarlanmış bir program. Yıllardır seyircisi tarafından büyük ilgiyle takip edilen program Dominik Cumhuriyet’inde çekiliyor. Survivor yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=e0sqRLM5nH4

Exit mobile version