Bugün TV’de ne var?  11 Mart Perşembe TV’de ne var?

Akşam saat 21.00’dan sonra yasaklarının başlamasıyla birlikte insanlar da evlerine kapanıyor. Bununla birlikte akşamı evlerinde geçiren insanlar TV'de ne var merak etmeye başlıyor. Gelin hep birlikte bakalım bu akşam TV'de hangi dizi ve filmler var. Bugün TV'de ne var? 11 Mart Perşembe TV'de ne var?

Akşam saat 21.00’dan sonra yasaklarının başlamasıyla birlikte insanlar da evlerine kapanıyor. Bununla birlikte akşamı evlerinde geçiren insanlar TV’de ne var merak etmeye başlıyor. Gelin hep birlikte bakalım bu akşam TV’de hangi dizi ve filmler var. Bugün TV’de ne var? 11 Mart Perşembe TV’de ne var?

SHOW TV’de ne var?

Bu akşam SHOW TV ekranlarında yeni başlayan eğlence programı “Şarkılar Bizi Söyler ” var. yeni başlayan programın sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun yapıyor. Program da bulunan bir diğer ünlü isim de klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici. Şarkılar Bizi Söyler bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da yeni bölümüyle SHOW TV ekranlarında olacak.

Bu akşam STAR TV’de ne var?

Bu akşam STAR TV’de kanalın sevilen dizilerinden biri olan “AKREP” var. Dizide yer alan usta oyuncu Demet Akbağ (Perihan) Yıllar önce kızını terk edip zengin bir adamla evlenir. Zengin bir adamla evlenip hayatının kurtulacağını düşünen Perihan, sonrasında kızının kendisini bulacağını akıl edemez. Fakat sonrasında kızı annesinin peşine düşer ve bulur. Bu buluşmanın kucaklaşma ile sonuçlanacağını düşünen Perihan kızının öfkesinden kurtulamaz. Terk ettiği kızı ve sonrasından evlendiği adamdan olan kızı ve çocukları ile bir hayli karmaşık bir hayat yaşamaya başlar. AKREP yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da SHOW TV’de olacak.

FOX’da bu akşam ne var?

Bu akşam FOX TV’de sevilen dizi “Mucize Doktor” var. Başarılı dizi Mucize Doktor, engelli bir gencin hayatta ki mücadelesi ve doktor olmak yolunda verdiği savaşları anlatıyor. Mucize Doktor bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle FOX TV ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=klbUCsfTM8w

ATV’de bu akşam ne var?

Bu akşam ATV’de sevilen dizi ”Bir Zamanlar Çukur Ova” var. diziye yeni  katılan oyunculardan biri olan Hande Soral “Ümit” karakteri, Demir’e  aşık olur. Demir aynı zamanda Züleyha ile evlidir fakat Ümit ile kaçamak bir şekilde aşk yaşamaya devam eder. Fakat Ümit ilk etapta Demir’i kandırmak ve intikam almak için yola çıkmıştır. Ancak durum böyle ilerlemez. Kendini kontrol edemeyen Ümit, Demir’e aşık olur. Bir Zamanlar Çukur Ova’da hepsi ve daha fazlası yeni bölümüyle saat 20.00’da ATV  ekranlarında olacak.

Bu akşam TV8’de ne var?

Bu akşam TV8’de sevilen yarışma programı SURVİVOR 2021 var. Dominik Cumhuriyet’inde çekilen yarışma programının sunuculuğunu Acun Ilıcalı yapıyor. Aynı zamanda kanalın sahibi olan Acun Ilıcalı programda olan kavga ve tartışmalara da müdahaleleriyle dikkat çekiyor. SURVİVOR bu akşam yeni bölümüyle saat 20.00’da TV8 ekranlarında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=UxLUtEgoIzA

Exit mobile version